::. Nişan - Profosyonel Stüdyo Çekimlerimiz .::

Canımmmmm yerimseniben
Aşk dolu bakışlarınız,sizleeer,muhteşem hepsi… :lepi: :lepi: :lepi:
Öpüşürkenki fotoya bayıldım hele kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi sakla bebişim evde walla sırnaşık şey
Babalar düğün arifesi gergin olirler zaten,amaaan haaa... sırnaşık şey

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim sizi bu dünyada ve öbür dünyada ayırmasın… :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Darısı artık düğün fotolarına...

Canmm çok güzel fotolarn mutluluklar diliyorm tekrar.ancak yanlş anlamanı istemem ama babanın bile görmesini istemediğin o en özel anınızı tüm sanal aleme ilan etmşsn bunda bi tezatlk yokmuu :umursamaz:

Ben diğer fotoğraflarına da yorum yapmıştım bunlara yapmak istiremm
Gözlerin ne kadar da masum bakmış bütün resimlerde maşAllah sana güzelliğine ve sevginizee opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin

ayyyy ayyyy ben yerimmm seniiii
ne tatli görünüyorsunuz öyleee
tabi sexyy öper arkadasimm :)))))

aslımmmmmmmmmm ben bunları yeni görüyorum
kuzummmmmmmmmmmmmmmm çok guzelsin yaaa pozlar harika
hele o babişin görmeyecegi poza bittim kızım bu kadar doğal olunur aşkınız o fotodan bile anlasılıyor
nazar deymesin maşallah

aslıcımmm allah mesut etsin gerçekten çok güzel çıkmışsınızz....bende herkes gibi aynı fotoya bayıldımm:))))

çok güsell çıkmışsınız ,özellikle saklanan pozunuza bayıldım :) allah sizi bir ömür mutlu etsin aslıcığım

çok güsell çıkmışsınız ,özellikle saklanan pozunuza bayıldım :) allah sizi bir ömür mutlu etsin aslıcığım

aslıcımmm allah mesut etsin gerçekten çok güzel çıkmışsınızz....bende herkes gibi aynı fotoya bayıldımm:))))

yaaaa çok güzell maşallah!!!! boshayallersmile

ayyy bu resim çok güzel olmuuuşşş, film karesi gibi boshayallersmile

Allah mesut etsin inşallah cok yakısmıssınız...

ayyyy ayyyy ben yerimmm seniiii
ne tatli görünüyorsunuz öyleee
tabi sexyy öper arkadasimm :)))))

Ben diğer fotoğraflarına da yorum yapmıştım bunlara yapmak istiremm
Gözlerin ne kadar da masum bakmış bütün resimlerde maşAllah sana güzelliğine ve sevginizee opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin

cok begendim Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Canmm çok güzel fotolarn mutluluklar diliyorm tekrar.ancak yanlş anlamanı istemem ama babanın bile görmesini istemediğin o en özel anınızı tüm sanal aleme ilan etmşsn bunda bi tezatlk yokmuu :umursamaz:

resimlerini yeni gördüm canım..çok güzeller yaa...Allah bir ömür byu mutlu etsin sizi..

valla bana değilde size aşk olmuş , hemde feci şekilde:asigim:

canım resimleriniz çok güzel
mutlulukar diliyorum

maşallah, allah tamamına erdirsin.

canısı resımlerini daha yeni goruyorum çok tatı ve hoş olmuşsunuz çok yakışmısınız yüzünüzden gülücük eksik olmasın Allah mutlu etsin

beyenen bütün arkadaşlarıma güzel dilekleri için sonsuz teşekkürler..

eleştiren arkadaşlarım olmuş... benim için güzel ve anlamlı bir poz.. ben bir kere nişanlandım ve bir kere evleneceğim.. şimdi istediğim şeyleri yapmazsam bir daha ne zaman yapacağım? evlendikten sonra böyle nişanlığımı / gelinliğimi giyip fotoğraf çektirebilecekmiyim stüdyoda? ikimizde o an pozu çok istedik ve çektirdik.. ne var bunda?

babam başka siz başkasınız.. o babadır gözünden sakınır ben evlenene kadarda her zaman sakınacak evlenincede sakınacak ve babam beni çok kıskanır nişanlımdan tek kızı olduğum için... yoksa o poza kızacağından falan değil.. ben gönlü darılmasın diye göstermiyorum sadece.. eğer ayıplanacak bir poz olsa annem karşı çıkardı ilk önce..

o kadarda akılsız değiliz yani.. böyle yok mahrem yok ilan etmek falan böyle sıfatlar kullanmanız çok kırıcı ve bence gerçekten saçma... elbette eleştirin elbette fikirlerinizi söyleyin ama herkesin kendine göre bir düşüncesi var herkesin bi aklı var...

canımm bitanemmm meleğimm kardeşimmmmmm

ee girmezsemm kkye böle çok sora görürüm iştee (

anamm benimm kuzummm yaa .sen ne güsel olmuşsunn öleee.harikasınızzz.eniştemde sende yakıosunn haniiiiii.

kızz o mustafa amcamın görmeyeceği fotoya bayıldımmmm ben:lepi:
sizi gidi siziii:jeyyar:

allahım tamamına erdirsinnn.nazarlardan korusun sizi kardeşim benimm
şimdi sıra düğün fotolarını beklemeye geldiii

Canımmmm çok geç kalmadın daha dün sabah paylaştım resimleri :kedi:
Teşekkür ederim canım kardeşim beyenmene çok sevindimm... opuyorumnanaktan
Hahaha bende bayıldım o fotoya aklinialirimsmile
Amin canım inşallah düğün fotolarını çekinceğimiz zamanda gelir :çok üzgünüm:

ayy hepsi birbirinden güzel aslıcım süpersiniz :lepi:
öpücüklü fotonuzu kesinlikle yatak odanın bi köşesine koy bence aklinialirimsmile aklinialirimsmile

tü tü tü maşallah canım benim çok güzelsiniz yüzünüzdeki gülümseme hiç kaybolmasın allah tamamına erdirsin darısı balşımaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…