::. Nişan - Profosyonel Stüdyo Çekimlerimiz .::

aslıcım valla gerçekten gözlerinden belli mutluluğun.. malum foto da cesur ama harika bir anı olmuşçç kaç kişinin öpüşürkene fotosu var ki..
:asigim:
mutluluklar diliyorum dicem ama zaten çok mutlu olduğun belli bebek :)
ammman naaazar değmesin :)

ayy tatlımm benımm ne gusel cıkmısınızz sız oleee resımlerde tütütü maşşallahhh:nazar: resımlerın hepsıne bayıldım ama bı resımde cok seksı opusmusunuzz :) ask kokusu varmıs ordaa ayy cok gusell bayılıyorum sızee:):):)

Rabbim sizinle olsun...çok güzeller,ama en güzeli aşkınızın bu denli fotoğraflarınıza can katması olmuş...Tebrikler... :1rolleyes:

canım benim ya çok teşekkür ederimmmm.... :kedi: opuyorumnanaktan

aslıcım valla gerçekten gözlerinden belli mutluluğun.. malum foto da cesur ama harika bir anı olmuşçç kaç kişinin öpüşürkene fotosu var ki..
:asigim:
mutluluklar diliyorum dicem ama zaten çok mutlu olduğun belli bebek :)
ammman naaazar değmesin :)

evet canım bende bu yüzden istedim zaten.... bir daha düğünümden sonra ne zaman çektirebileceğimki sanki stüdyoda böyle bir fotoğraf?
herşey bir anı...
hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum sebebi nişanlım rabbim beni onsuz bırakmasın beni herşeyle sınasın ama onsuzlukla sınamasın... onu çok seviyorum ve inşalalh düğün karelerimide sizinle paylaşmak nasip olur tatlım...
amiinn...

ayy tatlımm benımm ne gusel cıkmısınızz sız oleee resımlerde tütütü maşşallahhh:nazar: resımlerın hepsıne bayıldım ama bı resımde cok seksı opusmusunuzz :) ask kokusu varmıs ordaa ayy cok gusell bayılıyorum sızee:):):)

oyy balım çok tşk ederim bende sana bayılıyorummmmm aklinialirimsmile
havada aşkk kokusu vaaar.... havada aşkk kokusu vaaar.... içimde dört nalaaa kalplerin koşusu vaar... aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Ballı Lokumummm Süper Çıkmışsınız..

Tütütütütü Maşallahh!!! :nazar:

Bayıldım fotoğraflara çok güzel çıkmışsınız allah tamamına erdirsin inşallah.Öperkenki fotoğrafınızı bence de baban görmesin :):):)

Masallah allah nazarlardan saklasin...cok yakismissiniz birbirinize allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...darisi bekarlarin basina (benimde benimde delikafadulden)

ama söylemedende edemeyecegim o ne kadar hos ne kadar güzel bir kare ya...bayildim...

Ay öpüşmüşler bi de terbiyesiz ahlaksız, kanı kaynamışlar:asigim:opuyorumnanaktan boshayallersmile

Son düzenleme:
Ay öpüşmüşler bi de terbiyesiz ahlaksız, kanı kaynamışlar:asigim:opuyorumnanaktan boshayallersmile

aşkolsun kuzum yaa aaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Masallah allah nazarlardan saklasin...cok yakismissiniz birbirinize allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...darisi bekarlarin basina (benimde benimde delikafadulden)

ama söylemedende edemeyecegim o ne kadar hos ne kadar güzel bir kare ya...bayildim...

canımmm çok tşk ediyorummm :kedi:

Bayıldım fotoğraflara çok güzel çıkmışsınız allah tamamına erdirsin inşallah.Öperkenki fotoğrafınızı bence de baban görmesin :):):)

tşk ederm aminn.... yok yok görmez görürse fena olur aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Bebeğim çok sexi öpmüşsün ciddensempatiksalakcinni
Zaten avatara da onu koymuşsun:kedi:
Çok mutlu olun:nazar:

sağol bebeğim benim Şeniz seksü öperim ben :icecream:

Ballı Lokumummm Süper Çıkmışsınız..

Tütütütütü Maşallahh!!! :nazar:

sağol aybalammmmmm..... :1hug:

mutluluklar diliyrmm
39. ve 43 sanırım çok hoş pozlar

tşk ederim (:

canısı resımlerini daha yeni goruyorum çok tatı ve hoş olmuşsunuz çok yakışmısınız yüzünüzden gülücük eksik olmasın Allah mutlu etsin

resimlerini yeni gördüm canım..çok güzeller yaa...Allah bir ömür byu mutlu etsin sizi..

mutluluklar çok güzel fotolar Allah ayırmasın sizi..deee o öpüşme bana çok saçma gelio benim kuzenimde öyle çekilmişti ne oluyo yani o fotoraf olunca şahsi düşüncem çok saççmaa bana göre elalemin mahremimi görmesine gerk yok :olmaz:

Back