- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sizinle olsun...çok güzeller,ama en güzeli aşkınızın bu denli fotoğraflarınıza can katması olmuş...Tebrikler... :1rolleyes:
aslıcım valla gerçekten gözlerinden belli mutluluğun.. malum foto da cesur ama harika bir anı olmuşçç kaç kişinin öpüşürkene fotosu var ki..
:asigim:
mutluluklar diliyorum dicem ama zaten çok mutlu olduğun belli bebek :)
ammman naaazar değmesin :)
ayy tatlımm benımm ne gusel cıkmısınızz sız oleee resımlerde tütütü maşşallahhhresımlerın hepsıne bayıldım ama bı resımde cok seksı opusmusunuzz :) ask kokusu varmıs ordaa ayy cok gusell bayılıyorum sızee:):):)
maşallah çok güzeller
Allah tamamına erdirsin mutlu mesut olursuınuz inşallah.. :))
Ay öpüşmüşler bi de terbiyesiz ahlaksız, kanı kaynamışlar:asigimpuyorumnanaktan boshayallersmile
Masallah allah nazarlardan saklasin...cok yakismissiniz birbirinize allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...darisi bekarlarin basina (benimde benimde delikafadulden)
ama söylemedende edemeyecegim o ne kadar hos ne kadar güzel bir kare ya...bayildim...
Bayıldım fotoğraflara çok güzel çıkmışsınız allah tamamına erdirsin inşallah.Öperkenki fotoğrafınızı bence de baban görmesin :):):)
Bebeğim çok sexi öpmüşsün ciddensempatiksalakcinni
Zaten avatara da onu koymuşsun:kedi:
Çok mutlu olun![]()
Ballı Lokumummm Süper Çıkmışsınız..
Tütütütütü Maşallahh!!!![]()
mutluluklar diliyrmm
39. ve 43 sanırım çok hoş pozlar
aşkolsun kuzum yaa aaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3