::. Nişan - Profosyonel Stüdyo Çekimlerimiz .::

aşkım benim fotolar çok güzel çıkmış allah ayırmasın sizi :Saruboceq:
yavrummm işallah düğün fotolarınıda görmek hatta bana çekmek nasip olur bebğim Şeniz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :asigim:
maşallah benim kuzularıma :nazar: :nazar: :nazar: ayrıca o öpüştüğünüz foto bir harika canım benimmmm bittim valla kötükedihüso :jeyyar:

aşkım benim fotolar çok güzel çıkmış allah ayırmasın sizi :Saruboceq:
yavrummm işallah düğün fotolarınıda görmek hatta bana çekmek nasip olur bebğim Şeniz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :asigim: maşallah benim kuzularıma :nazar: :nazar: :nazar: ayrıca o öpüştüğünüz foto bir harika canım benimmmm bittim valla kötükedihüso :jeyyar:

canımmmm teşekkür ederim bitanem benim yaaa inşallah inşallahh..... opuyorumnanaktan
hakketten beyendinmi kız aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

hahaha evet canım ... yok bee tam öperken işte... dur sen biz bi öpelim birbirimizi demedik heraldaaaaa aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ee naptınız adam mı yaptırdı böylekaydirigubbakcemile3

ben öyle öperim öpünce aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

belli zeten canım belli...:roflol:

ay maşallah canım hepsi çok güzel, allahım nazarlardan korusun... :nazar:
ben de daha stüdyo çekimlerimi almadım, şimdi özendim, birazn önce alıp bende koysam resimlerimi :dance:
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve inşallah düğün resimlerine de böyle güzel yorumlar yaparız...

ay maşallah canım hepsi çok güzel, allahım nazarlardan korusun... :nazar:
ben de daha stüdyo çekimlerimi almadım, şimdi özendim, birazn önce alıp bende koysam resimlerimi :dance:
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve inşallah düğün resimlerine de böyle güzel yorumlar yaparız...

canım benim çok teşekkür ediyorum eminim senin fotoğraflarında çok güzel çıkmıştır sendemi nişanlandın tatlım.. seninkileride merakla bekliyorum :)
amin bitanem inşallah darısı düğüne.. senin içinde benim içinde :)

canımmmm teşekkür ederim bitanem benim yaaa inşallah inşallahh..... opuyorumnanaktan
hakketten beyendinmi kız aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

valla çok beğendim banane banane bende seni öperken bi resim çekinmek istiyorummmm yanaşından kocaman öperkene düğünde çektiricem hasan kıskansınlaelaelaelaelae :sm_cool::roflol:

valla çok beğendim banane banane bende seni öperken bi resim çekinmek istiyorummmm yanaşından kocaman öperkene düğünde çektiricem hasan kıskansınlaelaelaelaelae :sm_cool::roflol:

ayyy bitanemmm inşallah yaaaa... senlede foto çekinelim kız stüdyoda kaydirigubbakcemile3

olur bebğim çekinelim valla düğünde artık nasipse... opuyorumnanaktan :lepi:

canım benim çok teşekkür ediyorum eminim senin fotoğraflarında çok güzel çıkmıştır sendemi nişanlandın tatlım.. seninkileride merakla bekliyorum :)
amin bitanem inşallah darısı düğüne.. senin içinde benim içinde :)
benm de nişan oldu cnm , nişan kısmına koymuştum resimlerimi buraya da açcam birazdan konuyu ama stüdyo resimlerimi almadım daha, sabırsızlıkla bekliyorum:)) hihoyyyt

olur bebğim çekinelim valla düğünde artık nasipse... opuyorumnanaktan :lepi:

inşallah seçilimmmm :Saruboceq:

benm de nişan oldu cnm , nişan kısmına koymuştum resimlerimi buraya da açcam birazdan konuyu ama stüdyo resimlerimi almadım daha, sabırsızlıkla bekliyorum:)) hihoyyyt

tamam tatlım koyda bakalım prensesim.. inşallah onlarıda bir an önce alırsında görürüz canım :)

sonunda beklediğimiz resimler geldi :)
çok güzel çıkmışsınız canım Allah Mesut etsin inşallah kaydirigubbakcemile5

mutluluklar dilerim...a.s.
fotograflarin hepsi birbirinden guzel ama en cok begendigim,operken kiiiopuyorumnanaktan

aslıcıımm :asigim:
çok çok güzel resimler
ilk poz özellikle öyle hoş durmuş ki..
Allah bu mutluluğunuzu bozmasın maşallah
senin çok sempatik bir yüzün ve gülümsemen var :asigim:
her resme yansıtmışsın
mutluluklar tekrar

hepsi çok güzel aslıcım
keşke 24. fotoyu da bastırsaydım... bayıldım onaaa çok havalı zemuszemus

sonunda beklediğimiz resimler geldi :)
çok güzel çıkmışsınız canım Allah Mesut etsin inşallah kaydirigubbakcemile5

sağol canım benim ya sendemi bekliyodun oyy ooyy kaydirigubbakcemile3

anladım şekerkaydirigubbakcemile3

aferin sana aklinialirimsmile
mutluluklar dilerim...a.s.
fotograflarin hepsi birbirinden guzel ama en cok begendigim,operken kiiiopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim bende ona ayrı bir bayıldım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 resimdekine daha çok bayılıyomda neyse kaydirigubbakcemile3

aslıcıımm :asigim:
çok çok güzel resimler
ilk poz özellikle öyle hoş durmuş ki..
Allah bu mutluluğunuzu bozmasın maşallah
senin çok sempatik bir yüzün ve gülümsemen var :asigim:
her resme yansıtmışsın
mutluluklar tekrar

canım benim ne güzel şeyler yazmışsın ya çok tşk ederim güzel iltifatların ve sözlerin için amin bitanem inşallah :kedi:

hepsi çok güzel aslıcım
keşke 24. fotoyu da bastırsaydım... bayıldım onaaa çok havalı zemuszemus

tşk ederim tatlım.. ya hepsi çok güzel ama işte hepsini bastıramadık her poz ayrı para kaydirigubbakcemile3

Rabbim sizinle olsun...çok güzeller,ama en güzeli aşkınızın bu denli fotoğraflarınıza can katması olmuş...Tebrikler... :1rolleyes:

Back