kendiniz mi yapiyorsunuz bunları
bende nişanımda istiyorum bu tarz şeyler ama karar veremedim
yardımcı olursanız sevinirim
Canım ne fotosu atayım anlamadım
daha aklımda bir model yok işte siz blirleyin kalpli birşey olabilir aslında elbise rengimde istiyorum ama belli olamdığı için bişeyde diyemiyorum
kurabiyeler içinde dediğim gibi sizin bana resim göndermeniz daha mantıklı olur seçmek açısından
Fotoları goremıyorum
Ben nişan pastasını çok güvendiğim bir yere yaptırdım. 4 kilosu 100 TL idi. Ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Pembe kısımlarına çok açık renkli olsun dedim. Pembeyi de hiç sevmem zaten ve pembesini hiç sevmediğim bir ton yapmışlar. İsimlerimizin olduğu kalbi de kırmızı yapmışlar. Hiç içime sinmemişti. Lezzetli çok iyiydi o ayrı. Bu yüzden birebir bir resimle gidin bence böyle olsun diyerek. Ben pastayı görünce üzülmüştüm.
Terzi kendi söküğnü dikemez misali benmde ayynı dediğinz gibi oldu lezzet süperdi ama görüntü fenaa sizin yine iyi ben bembeyaz istedim pembe plastik çiçekler koymuştu üzerine ağlayasım geldi görünce
Benimki de beyazdı da kenarında pembe süsler filan vardı. Çiçekler neyse ki çikolataydı. Üstüne metalik gri boncuk çikolata koymuşlar. Patavatsızın teki boncuk lan bunlar dedi sinir etti beni. Ama plastikk çiçek cidden kötüymüş. Geçmiş olsun napalım