Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya piramit hiç güzel değil ya ben beğenmemiştim çok soğuk bir yer lmaz:bahçelievlerde piramit restorant var bizim kusen orda yaptı hem terası hem kapalı alanı var bahçe içinde ama kız tarafı oraya ne kadar baydı bilmiorm
canım benim nişanıma daha var ama bende şimdi burdan okuyunca düşünmeye başladım anadolu yakasında varsa güzel yerler ve tabi ekonomik yazın kızlar ...benimde 100 kişilik olur muhtemelen 1000 kişi ne öyle ya düğün mü yapıyoruz nişan mıkaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar herkesin derdi aynı işte ben şimdi öle 2000 veya 3000 lira verip nişan yapsam alacaklarımı alamam ki kızın çeyizi malum mutfak zaten bitirio insanı ooofff offfff evlenmek zor yaaaa
kızlar haziranda düşünüyoruz nişanı 90-100 kişilik yemekli olucak kısmetse..şimdiden başladım mekan bakmaya bi de erken rezervasyonda indirim oluyomuş diye duymuştum:1closedeyes: küçük ve şık bi yer arıyoruz bakırköy civarında önerisi olan var mı dostlarr
bi de nişanda gelicek paralar var ama mesela ben bin kişiden çok şey bekliyorum bizde öyle oluyo 1 koy 5 al:teytey: ama öyle bişey olmasaydı kiseyi dinlemez boş masraf da yapmazdım nişan ne ki gereksiz
mrb cnm bizim bi akraba ataköyde bi yerde yapmıştı yemekli nişan yer olarak tam bilmiyorum ama öğrenebilirsem yazarım güzel bi yerdi