Nişan nişan mekanı süsleme yardım rica ediyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cherypie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
33
0
36
İstanbul
Arkadaşlar malum bu zamanda nişan yapmak meşakatli bir iş.
Ben mekan güzel olsun istedim.Maliyeti düşürebilmek için 40 takla attım :emir_bebek:
Sonunda hayalimdeki gibi bir yer tuttum ama süsleme bana kaldı.Bunu en düşük maliyetle halletmem gerekiyor.
Süsleme yapan uygun bir yer bilen var mı bildiğiniz ? sandalye giydirma değilde beyaz tahta sandalye üzerine minder olduğu için sadece kuşak başlansın istiyorum. help meee :49:

mekan nasıl kapalı mı?
klasik şeyler geliyo aklıma ilk masa üzerlerine renkli taşlar mumlar filan gibi. düşünmek lazım benim de ekimde nişanım.

Arkadaşlar malum bu zamanda nişan yapmak meşakatli bir iş.
Ben mekan güzel olsun istedim.Maliyeti düşürebilmek için 40 takla attım :emir_bebek:
Sonunda hayalimdeki gibi bir yer tuttum ama süsleme bana kaldı.Bunu en düşük maliyetle halletmem gerekiyor.
Süsleme yapan uygun bir yer bilen var mı bildiğiniz ? sandalye giydirma değilde beyaz tahta sandalye üzerine minder olduğu için sadece kuşak başlansın istiyorum. help meee :49:

eger anadolu yakasinda oturuyorsan bir yer tavsiye edebilirim
ben de nisanim icin ordan malzeme kiralamisitm
fiyatlari uygun
ama yerleri biraz ters
mutlaka araban olmasi lazim altinda cekmekoyun oralarda bi yere tasindilar
fap davet organizasyon diye aratirsan
onlarda renk renk baglamalar var

Son düzenleme:
Madem tahta sandalye minder var isin daha kolay ucuz tül alsaniz kendiniz bi fiyonk atsaniz masalarin üzerinede cicekler cevrede agac yada cali varsa oraya tül asin himmm belki birde eger cam fanuslu mumluk bulursaniz mumlar...

daha fazlasina gerek yok sade ama hos olsun dekorasyon dergilerinden cikmis gibi :)

canım benimde yeni nişanım oldu ama evdeydi süslemeleri kendim yaptım ve aldığım tüm malzemeler bana 20tlye maloldu izmirden aldım resimlerini ekliyim belki fikir olur kolay gelsin
$Fotoğraf0330.jpg $Fotoğraf0328.jpg $Fotoğraf0345.jpg $Fotoğraf0342.jpg $Fotoğraf0338.jpg

İstanbuldaysanız size yardımcı olabilirim. Dükkanım bayrampaşa da. Mekanın resimleri varsa bana yollayın fiyat çıkarayım size. Detayları konuşuruz bunun üzerinden.

Back