İdrarı seyreltiyor o yüzden silik çıkabilir diye çizgi, yanıltıcı olur yaniSıvı alınca ne oluyor çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı seyreltiyor o yüzden silik çıkabilir diye çizgi, yanıltıcı olur yaniSıvı alınca ne oluyor çok merak ediyorum
Evet canım ilk bebeğim için uğraşıyorum. 8.ay oldu deneyeli bu ay. Ama benim derin yaralarım var çocuk konusunda. Yani en son 21.haftada gebeliğim sonlandırıldı kızımı kaybettim tam bir sene önce...Sen nemzandr deniyorsun cnm ilk bebkmi olcak
Bende ters rahim. Ama doktorlar gebeliğe doğuma hiçbir engeli yok dediler. Sizde de mi öyle? Hiç endişe edilecek bir durum değilmişHanımlar merhabalar aranızda ters rahim olan varmı yada rahmi geride olan ikiside aynı şeymiş sanırım
Tamm çok teşekkür ederimYarın oglen gibi çıkar canim aynı gün çıkmıyor
Doktorun verdiklerini kullanırsın kuzum zaten onlar daha recete ile verilen seyler oldugu icin etkisi daha fazla. Multivitamin takviyesi alabilirsin sen ekstra birde d vitamini. Bu ikisi yeterli bedenini dinc tutarsin ve vucuttaki eksik olan vitaminleri tamamlarsin. Hatta bu son ikisine simdiden basla.Evet kuzum iğne falan da veriyolarmış ama inositol gibi destekleyici bi takviye var mı acaba diye sordum
Kuzum ben regl ile basladim, yumurtlama ve catlama gorene kadar devam ettim. Catlama oldu 3 4 gun daha kullandim biraktim. Test alsan daha garanti ilerlersin canim aslinda ama 18 19.gune kadar ic anca olur zaten tahminen yumurtlama catlama o zamanlara pcosu da göze alırsak.babylovee canım sen imolacı yumurtlama görene kadar mı kullandın ben ovülasyon testi kullanmıyorum adetten sonraki 18. güne kadar kullansam olur mu
Canim sıcak su ile yikanma. Dusunu kisa tut. Maksat dus almak olsun yani. Olabiliyor oyle seyler. Birde agri oluyor canim rahim büyüdükçe.
Büyük ihtimalle sıcak duştan oldu şimdi E nabıza kan sonucum düşmüş baktım 137 den 517 65 olmuş iyi dimi çok sevindim yükselinceKuzum ben regl ile basladim, yumurtlama ve catlama gorene kadar devam ettim. Catlama oldu 3 4 gun daha kullandim biraktim. Test alsan daha garanti ilerlersin canim aslinda ama 18 19.gune kadar ic anca olur zaten tahminen yumurtlama catlama o zamanlara pcosu da göze alırsak.
Canim sıcak su ile yikanma. Dusunu kisa tut. Maksat dus almak olsun yani. Olabiliyor oyle seyler. Birde agri oluyor canim rahim büyüdükçe.
Ve güzel bir sonuç ardından sabah pembe leke sildikçe peçeteye geldiBüyük ihtimalle sıcak duştan oldu şimdi E nabıza kan sonucum düşmüş baktım 137 den 517 65 olmuş iyi dimi çok sevindim yükselince
Sonucun guzel yukselmis canim.Büyük ihtimalle sıcak duştan oldu şimdi E nabıza kan sonucum düşmüş baktım 137 den 517 65 olmuş iyi dimi çok sevindim yükselince
Valla kuzu ayni sıkıntı bende de var bugun. Geceden beri sildikce peceteye gelen pembelik. Karin agrim falan da oldu gece boyu. Nasil sabah oldu bide bana sor... devam ediyor mu senin pembelik
Günaydın canım şuan yok bende aşırı stres yaptım ama bilmiyorum normalmi bu ama dün çok fena sadece sol kaşık tan ayağa vuran ağrıydıSonucun guzel yukselmis canim.
Valla kuzu ayni sıkıntı bende de var bugun. Geceden beri sildikce peceteye gelen pembelik. Karin agrim falan da oldu gece boyu. Nasil sabah oldu bide bana sor... devam ediyor mu senin pembelik
Sende devam ediyormu canım benim eşim çalışıyor hastaneye gitmek istiyorum aslında bı progestron falan yazardı oda devriye elemanı başka şöförlük yapan yok kafayı yıyecemSonucun guzel yukselmis canim.
Canim devam ediyor. Hatta gece o kadar cok degildi su an daha belirgin peceteye silince rengi. Bana vermisti gecen kanama yasayinca progestan ona ragmen oluyor. Bende gitsem mi gitmesem mi tekrar tereddutte kaldim..Sende devam ediyormu canım benim eşim çalışıyor hastaneye gitmek istiyorum aslında bı progestron falan yazardı oda devriye elemanı başka şöförlük yapan yok kafayı yıyecem
Bence git canım belki normaldir ama için rahat etsin bende durumaa göre hareket edeceğim belki arkadaşlardan rica ederiz götürürler beniCanim devam ediyor. Hatta gece o kadar cok degildi su an daha belirgin peceteye silince rengi. Bana vermisti gecen kanama yasayinca progestan ona ragmen oluyor. Bende gitsem mi gitmesem mi tekrar tereddutte kaldim..
Off kafam cok karisti yaaBence git canım belki normaldir ama için rahat etsin bende durumaa göre hareket edeceğim belki arkadaşlardan rica ederiz götürürler beni
Canim bugunu komple yatarak gecir. Ben oyle yapacağım. Birde benim aklima sey geldi, aksam evde degildik biraz ayakta kaldim biraz da üşüdüm. Acaba üşüttüm de ondan mi oldu tüm bunlar. Gece yatakta 2 saat ayaklarim ellerim buz gibiydi isinamadim yorgan altinda. Seninki de böyle birsey olabilir mi ?Ağrım yok canım ama tekrar lavobaya gittim peçeteye geliyor gece pembeydi şimdi kahve pembe arşı bir renk ama yorgun değil sulu gibi benim de kafam karıştı