Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opu bekliyorum kuzum yumurta büyütüyoruz. Bugün kontrolüm var hatta. Sen nasılsın neler yaptın
Ne zmn kan verirsin
Hahshhah senin teçhizat da tamammis..Ben bu ay awoks almıştım geçen aydan laboquick vardı. Bi de geçen albi aldım eczaneden![]()
Ne durumda yumurtalar kuşum. Büyüdüler mi. Insallah bolca dolu yumurtan olsunOpu bekliyorum kuzum yumurta büyütüyoruz. Bugün kontrolüm var hatta. Sen nasılsın neler yaptın
kan vermeye gittttt
Yok kuzum hiç aşılama veya tedavi olmadı bizde. 7 aydır deniyoruz. Geçen ay hormonlarıma baktırdım, normal çıktı, yani doktorun dediğine göre. Daha erkenmiş endişelenmem için, herşey yolundaymış vs vs dedi...Sana katılıyorum canimen olmadi bende bu sekilde ilerlemeyi düşünüyorum gercekten. Çünkü dedigin gibi stres arttikca zaten olmuyor..
Sen asilama fln denedin mi ne kadardir deniyorsunuz ?
Çizgi gözüküyor
Yok kuzum hiç aşılama veya tedavi olmadı bizde. 7 aydır deniyoruz. Geçen ay hormonlarıma baktırdım, normal çıktı, yani doktorun dediğine göre. Daha erkenmiş endişelenmem için, herşey yolundaymış vs vs dedi...Sana katılıyorum canimen olmadi bende bu sekilde ilerlemeyi düşünüyorum gercekten. Çünkü dedigin gibi stres arttikca zaten olmuyor..
Sen asilama fln denedin mi ne kadardir deniyorsunuz ?
Anlıyorum seni canımBen ilişki yaşarken takvime bakmıyorum zaten 1 dolu 1 boş şekilde değerlendiriyoruz her zaman. Regl öncesi ve sonrası da salmıyorum. O konuda problem yok yani ilişki konusunda bebek için strese girmiyorum. Sadece gebelik şüphesi beni bitiriyor regl yaklaşınca test yapmadan duramıyorum halbuki meşguliyetim de var ama kendime engel olamıyorum bir türlü
Desene seninle benim durumlar benziyor birbirine.. Allahım bir kere verdi yine verir insallah sana da bana da..Yok kuzum hiç aşılama veya tedavi olmadı bizde. 7 aydır deniyoruz. Geçen ay hormonlarıma baktırdım, normal çıktı, yani doktorun dediğine göre. Daha erkenmiş endişelenmem için, herşey yolundaymış vs vs dedi...
Ben 21 haftalık bebeğimi kaybettim ya geçen sene, o yüzden sende gebelik oluşmama sorunu yok diyorlar. Ama işte oluşmuyor...artık nedenini sorgulamayacağım, yoruldum çok. Belki 1 sene sonra.
Senin bata da az kaldı, güzel haberlerini bekliyoruz![]()
İlaçlar çok zorluyor gerçekten hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak acı çekiyorum resmen ama geçicek. Birazdan kontrole gireceğim kuzum ama çarşamba günü 5 folikül vardı iyi durumdaydılar. Muhtemelen haftaya opu ve transfer olur gibi geliyor bakalımNe durumda yumurtalar kuşum. Büyüdüler mi. Insallah bolca dolu yumurtan olsun
Bende iste test günü bekliyorum..
Ilaclarin zorluyor mu nasil gidiyor süreç
Canım benimki bayram tatilinden dolayı ertelendi reglimin 2. Günü gideceğim 29-30 nisan gibi olacağım benim döngü uzun 30 günde bir oluyorum
Var gibi canım bence tekrarla farklı testle inşallah yalancı cizgi değildir inşallah hamilesindir
Ayyy kız senin testler baya baya pozitif
Bak erken daha, birkaç ay daha tanıyın kendinize derim, rahat olunDesene seninle benim durumlar benziyor birbirine.. Allahım bir kere verdi yine verir insallah sana da bana da..
Benimde kürtajdan sonra bu 3.ay iste deneyeli. Hatta bu tam anlamiyla 2.ay deneyeli.. kasimda oldum kürtaj. Allahım verecek diye binbir umut gözüm yolda bekliyorum..
Ben son reglimde gittigimde asilama istedim dr gelecek ay gel bakalim dedi. Aslinda sende kendin isteyebilirsin. Belki birsey demez yaparlar kuzum en azindan yumurtalara fln katki sagliyor onlarin ilaclar kaloteli yumurta üretiyor vucutlar.
Çok sagol canim benim çok sagolinsallah güzel haber verebilirim. Insan bekledikce meraktan catliyor.
Ah kuzum tahmin edebiliyorum malesef kiİlaçlar çok zorluyor gerçekten hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak acı çekiyorum resmen ama geçicek. Birazdan kontrole gireceğim kuzum ama çarşamba günü 5 folikül vardı iyi durumdaydılar. Muhtemelen haftaya opu ve transfer olur gibi geliyor bakalım![]()
Haklisin aslinda erken. Ama bir yandan da insan hevesleniyor hemen olsun istiyorBak erken daha, birkaç ay daha tanıyın kendinize derim, rahat olunçünkü en sağlıklı bireylerde bile bir döngüde hamile kalma olasılığı %25 ya, o açıdan gönlünüzü ferah tutun. Üzülme olmadığında, gelecek ay olur de kendine. Yaşınız da izin veriyorsa daha ne
Bebeğin için başın sağolsun, kayıp nedenini bilmiyorum ama umarım bütün tahlilleri yaptırmışsınız ve gönlünüz rahat yine hamile kalırsın. Ben inanıyorum, mutlaka bebişiniz olur![]()
Ay hadi bir mucize olsun da bebis gelsin tedaviden önceCanım benimki bayram tatilinden dolayı ertelendi reglimin 2. Günü gideceğim 29-30 nisan gibi olacağım benim döngü uzun 30 günde bir oluyorum
Evet inşallah boşa umutlanmıyorumdur belirtilerim de iyice arttıAyyy kız senin testler baya baya pozitifheycanlandımmm