- 12 Temmuz 2007
- 208
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.381
ay kimse yokmu yoksa.herkes tv mi izliyoki acep?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslaaaaaaarrrr.hepinize ii akşamlar..nasılsınız bakalım beniim.
hehehe ne güzel doğuran doğurana :teytey: bende mutluyum bütün hormon testlerim temiz çıktı. ya bu arada doktor bana bu ay serbestsin eğer adet olursan 5. günü gel yumurtalık güçlendirici iğne yapcam sana dedi. bu nedir? çatlatma iğnesi falan mı acep?
çok sevindim canım arkadaşım.ben sana anlatayım canım.5. gün gideceksin ve sana gonal-f diye bi iğne verecek.hergün bitane yaptıracaksın.bu aradada yumurtanı takip edecek ve yeterli büyüklüğe gelince(18-20mm)pregnyl diye bi iğne verecek sana.bu yumurta çatlatma iğnesi.onu yaptıracaksın.iğneden 36 saat sonra falan ilişkiye girmenizi söliycek canım.
Yarenkızım sana bir sorum var arkadaşım!Ben az önce regl oldum Doktor reglin 3.günü gel demişti ama hafta sonuna geliyor :uhm: pazartesi de geç olacak!Yarın gitsem mi acaba ya
ya ben sana bişi daha sorsam ben özel bir hastaneye gidiyorum. muayneler ücretsiz ama kn tahlili vs. için 15 ytl fark alıyorlar. benneyaptımki şimdi bu iğneler içinde para isterler sanıyorum. bunları ssk karşılıyor mu :uhm: karneme yazsalar ssk ile alabilirmiyim ki:uhm:
dıpcığım eğer dediğim iğneden verecekse bu iğneler için rapor gerekiyo çünki çok pahalı iğneler.mesela 20 tanesi 1.000 ytl civarı.ama ssk raporu çıkarırsan 20 taneye 200 ytl ödüyosun.tabi sen 20 tane kullanmıycaksın ortalama 10-12 tane yeter canım.ama tabi bu tedavi uygulanacaksa.genelde hatta çoğunlukla bu şekilde bi tedavi yapılıyo
canım eğer özele gidiyosan cumartesi git derim.ama özel değilse istersen yarın bi git doktor seni yönlendirir.genelde 3. gün çağırıp hormonlara bakarlar ve ona göre bi tedavi başlarlar.
ohh maaşallah amma pahalıymış yahuuu :1shok::1shok: şok oldum fiyatlarını duyunca:1shok: ben en iyisi erteleyeyim bu işi yoksa paracıklar suyunu çekecek :roflol: bırakayım kendi haline olursa olur a.s ssk danda o raporu kolay kolay vermezler heralde :icecream:
Canım sağol cevabın için!!Ben zaten tedavi görüyorum,ve işallah bu ay iğne tedavisi olup,aşılama yapılacak!!Tabi yumurtalarım olgunlaşırsa
Bu arada ssk ya gidiyorum,sanırım yarın gitmem gerekecek :bbo:
peki dıpcığım sen şimdiye kadar hiç ilaç kullamdınmı.ve senin problemin ne?