- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar ,ne yazik 5 gun gecikmeyle adet oldum ,beni lisdedn silebilirsiniz,insallah gelecek aya hayirlisi
kızlar ben kapatıyorum benden bukadar öptüm hepinizi
olsun üzülme sonunda olmuşsunya mayıs ayı olur inşallah ben hala bekliyorum:çok üzgünüm:yarın 7 .gün 4. gün test yaptım tekçizgi acaba yarın yapsam kesin sonuç verirmi yoksa biraz daha beklesemmikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kzılar biraz önce nettim gitti ya yeni geldi enayi ne sinir oldum ama yaw
canım senin işler ne alemde hangi aşamadasn şuanda :dance:
canım benim delü dıp kıs gecen ay asılama fos cıktı ya bu ay dinlendim bakalım bu ay ne yaptırırım herhald ebüyük ihtimal asılama olur gene sen en yaptın msn niye yoksun sen kıss:mymeka:
kızlar sonunda dr değiştirdim mutluyum. ilk defa kadın bir doktora gittim. çok anlayışlı ve nazik bir bayan sengözlerimebaksanab hayret ettim doğrusu. neyse testlerimi verdim. baktı bunları daha önceki dr mi yaptırdı dedi. başladım anlatmaya. 2 kurcaladı alttan tamam 1 sene deneyin gelin dedi dedim. bende araştırdım bu testleri yaptırdım kendi başıma dedim. aferin dedi çok iyi yapmışsın çünkü bunların bakılması lazımdı dedi. yanlız eksik bir kaç test daha varmış. LH, E2, total testosteron ve progesteron. bunlar içinde kan aldılar. perşembe günü belli olacak sonuç. doktorum bunlar temiz çıkarsa bir kaç ay daha deneyin eğer olmazsa o zamanda kanallarına bakmak için rahim filmi çektiririz dedi. beni bir güzel sakinleştirdi muhabbet etti :dance: umarım sonuçlar temiz çıkar Şeniz
kime gittin kıs sennn? irenbe ye mi?
a.s.iyigeceler gece kuşları bende burdayım bu gece yarın iş yok :teytey::teytey:yaşasın 23 nisan diye dolanıyorum ortalıklarda:icecream: