- 25 Ocak 2008
- 4.515
- 0
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.841
giznuru hic gören varmi bugün ?
zeynepde bi geldi.. kayboldu..
zeynepde bi geldi.. kayboldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size bişey soracam. ben tüm tedavileri ve doktor kontrolunu bıraktım.acaba folicplus içmeye devam etsem mi etmesemmi karar veremedim.ne yapayım sizce?
niye doktor kontrolünü bıraktın?bence bebiş istiyosan iç
çünkü doktorluk hiçbişeyim yok.kontrole gittikçe ve ilaçlar aldıkça psikolojim bozulmaya başladı.ve sanırım kilo almayada başladım.doktorum bana eğer ilaçları ve kontrolleri bırakırsam kendiliğimden hamile kalma olasılığımın daha yüksek olduğunu söyledi.bende bıraktım.eylüle kadar hiçbişey kullanmayacam.eylüle kadar hamiş olmazsam direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
bu hatun beni tinlamiyo :mymeka:
kime diyon kıs banamı?
nasilda kendini bilir :roflol::roflol:
dedimki su folicasiti gece yatmadan al.. istah aciyo.. kilo aldiriyo.. duydunmuuuuuuuuuuu :mymeka:
duydum ne vuruyon al sana :mymeka:. evet iştah açıyo ama ben inatla yemiyorum.rejime girdim .kilo vercem.popom büyüdü .hamiş kalmadan zayıflamam lazım.gerçi eşim istemiyo zayıf olmamı :uhm:
vurmadim güzelim vurmadim.. oksadim bee :roflol:
zayiflicam demek kolayda uygulamak zor canimcim ya.. mesela ben.. pek beceriksizim bu hususta.. fazla bisi diil, 3-4 kilo versem yeter bana.. ama olmayinca olmuyo iste..
insallah sen verirsin ama...
bak su folici gece yatmadan yut.. bide onunla ugrasma istah bastircam diye.. söz dinle ya
tamam tamam kızma dinliycem seni
afferim benim ogluma:roflol::roflol:
KIS NE OĞLU BE :mymeka:
e kocacim beni takdir ettiginde hep böyle der :roflol:
SENİN ŞU AVATARI HER GÖRDÜĞÜMDE CANIM CEKİRDEK ÇEKİYOR..OLSADA ÇITLATSAM DİYORUM...ÇEKİRDEK İSTİYORUMMMMMMMMMM Kötü Kazen Kötü Kazen
SENİN ŞU AVATARI HER GÖRDÜĞÜMDE CANIM CEKİRDEK ÇEKİYOR..OLSADA ÇITLATSAM DİYORUM...ÇEKİRDEK İSTİYORUMMMMMMMMMM Kötü Kazen Kötü Kazen
al bendende o kadar bayılırım çekirdeğe