- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.381
kız delü şimdi bende senin yanına gelcem.....klava:
balsurat bu gacılardan ne çekiyom gız ben ..iyce hasta etcekler adamı...tatlicadiarzu
sana diyorum ne yazmak istiyosun klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balsurat bu gacılardan ne çekiyom gız ben ..iyce hasta etcekler adamı...tatlicadiarzu
ben güzel değilim ya.bi tanecik beğendiğim resmim var ondada yüzüm gözükmüyo.bi kaç tane çekeyimde gündüz beğendiğimi koyayım.şimdilik koyayım gör ama yüzüm net çıkmamış
funda amniyosentezi sormuşsun benim arkadaşım yaptırdı...allah o duruma getirmez inşallah canım...
amiiiiin.en çokta ondan korktuğum için hamile kalmaya korkuyorum
sana diyorum ne yazmak istiyosun klava:
Canım gördüm seni sende gençnsın güzelsin :1hug:
kızımın oks sınavına 30 gün kaldı yazmak istiyom....oldumuuuuu.
kızlar yarın napıyonuz ben istanbulda kaynanama gitcektim bu akşam ama hasta olunca gidemedim....hee hee.hee
ne şanslı gacısın haaaaa...jeyyar...bende hastayım ama mecburen gidicez zate yakın oturuyo gitmesem kıyamet kopar....Kötü Kazen
kızlar yarın napıyonuz ben istanbulda kaynanama gitcektim bu akşam ama hasta olunca gidemedim....hee hee.hee
kzıalr benım actıgım başlık nasıl zeyneple ortak kararlaştırdıkjeyyar
canım 2 deli bi kuyuya taş atmış kimse çıkaramamış..bizimkide o misal....kız bide kk nın delüleri diye bir topic açsak nasıl olur acepppppCADIARZU
kzıalr benım actıgım başlık nasıl zeyneple ortak kararlaştırdıkjeyyar