- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.221
kız dıptıssssss çok özledik seniiii....taşındığına sevindim...evinde harika valla...allah yeni eve yeni bebek nasip etsin canım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cikiyorum sultanlar.. yarin görüsürüz a.s.
KIZ DIPTIS TELEKOMA SÖYLE ÇABUK BAĞLASINLAR....DEKİ ONLARA BENİM Bİ LİSTE İŞİM VAR ÇOK AYRI KALDIM..İŞLER AKSADI FELAN DE..BELKİ YUTARLAR....
yavaş yavaş yerleşiyoruz deli oldum telekomun keyfi gelecekde bağlatacağızda adsl. bende geldim internet cafeye a.s.
Dıptisdiptis Canim çok özledik Seni
Yeni Eviniz Hayirli Olsun Yeni Ev Bebek Müjdesi Getirir Yakinda Size Inşallah
canım onları sıkıştırmazsan 15-20 gün sürer...bencede çalıştığını falan söyle. ..kaynanan yardıma geldimi kız...jeyyar
kız sen baya baya güzel tutuyorsun işde listeyi bana gerek yok jeyyar ya internet olmayınca resmen dünyadan kopuyoruz. klavye ellerimin arasında olunca kendimi rahatlamış hissettim :roflol:
ya bişey sorucam hepatit aşısı bebeklikte tam olan çocukların okul dönemi tekrar yaptırması gerekirmi?yaptırmasa bişey olurmuki?
funda şu senin tuğçeye yaptığın takvim çok güzel olmuş .bende bende isterim. bana öğret sene ötmeniiiiiiiimm..