- 10 Aralık 2007
- 1.620
- 4
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.081
:sm_cool:Günaydiiiinnn Bacimm :) Birrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:sm_cool:Günaydiiiinnn Bacimm :) Birrrrrrrrrrr
günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GÜNAYDIN CANIMMM .:1hug:...VARMI Bİ DEĞİŞİKLİK
Günaydın kızlarrrr herkeze hayırlı cumalar ,mutlu,huzurlu,neşeli günlerr:sm_cool:
SANADA CANIM.. NABER SENDEKİ SON DURUMLAR NE BAKAYIM ? :)a.s.
canım ben yine aynı çalışmalara devam yumurtlama zamanlarındayım bu ara bakalım bu ay olucakmı.
sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun :dance:
32.GÜN HER HALDE PAZARA KADAR OLMAZSA PAZAR SABAH YAPARIM :)
Canımmmm hadi hayırlı olsunnn gözünaydınn inşallah doğru çıkmıştır testınn. :teytey::teytey:
darısı basımıza
ayy inşallah canım. hissediyorum bişeyler var. ama inşallah doğrudur. çook silik ama daha çok erken dimi kızlar. çok silik çıkması normal dimi.
geçen dış gebelikte hep silik çıkmıştı hcg az arttığı için. korkuyorum inşallah yine aynı şeyler olmaz.
YA ÇOK ADET SANCIM VAR.. ARA ARA OLUYOR BU GECE ÇOK SANCILANDIM UYKUMDAN ETT. HALA ADET OLMADIM.... BİDE SABAHDAN BERİ HEP BİŞEYLER YİYORUM AMA DOYMUYOM AÇIMMMM benneyaptımki NİYEKİNE... 32.GÜN BGÜN 1 GÜN DAHA VAR BAKALIM. AMA ADET OLCAM BEN BAK GÖRSÜNÜZ.
kızlar ben dayanamadım yaptım bile... çook silik çizgim var. ama daha nerdeyse 7 gün var normaldir heralde çok silik olması.
ayy kızlar inşallah doğrudur. testlere de güvenemiyorum. salı-çarşamba falan tekrar yaparım.
zeynep yaa hani söylemiştim yaa adetten sonra göğüs yanlarım acıyor diye.Bugünde sabahtan beri göğüs uçlarım şişti çatılmıyor acıyolar.
acaba neden yaa yumurtlamanın göğüs ucuna etkısı olabılırmı :roflol: