- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.221
yaw şu yeşil tüplerimi nasıl çoğaltıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba
ben bugün kan tahlili yaptırmıştım.sonucu biraz önce aldım.POZİTİF!!!!!!
ÇOK GARİP BİR DUYGU İÇİNDEYİM.DARISI SİZİN BAŞINIZA,CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM.....
kızlar merhaba
ÇOK GARİP BİR DUYGU İÇİNDEYİM.DARISI SİZİN BAŞINIZA,CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM.....
kızlar merhaba
Ya Kizlar Eşimde Beni Bayaği Işkillendirdi...niye Hemen Bankaya Sormadin Ya Arkandan Gelenler Parayi çektiyse Dolandiricilik Yapiyosalar Diye...hiç Aklimada Gelmedi O An..sonra Düşünüyomda Ben Siradayken 2 Genç Yan Tarafta Konuşuyolardi..sonra Arkama Geldiler ..benim Karti Yutunca Aa Kartimi Yuttu Dediler..bende Biraktim Geldim...inşallah Bişey Olmaz..yoksa Bzimkinin Dirdiri Hiç Bitmez...
kızlar merhaba
Ya Kizlar Eşimde Beni Bayaği Işkillendirdi...niye Hemen Bankaya Sormadin Ya Arkandan Gelenler Parayi çektiyse Dolandiricilik Yapiyosalar Diye...hiç Aklimada Gelmedi O An..sonra Düşünüyomda Ben Siradayken 2 Genç Yan Tarafta Konuşuyolardi..sonra Arkama Geldiler ..benim Karti Yutunca Aa Kartimi Yuttu Dediler..bende Biraktim Geldim...inşallah Bişey Olmaz..yoksa Bzimkinin Dirdiri Hiç Bitmez...
allah korusun canim ya..
ama bankayi bi arasan olmuyormu??
isine garantiye almak icin ??
CANIM İŞİN KÖTÜSÜ KART EŞİMİN ÜSTÜNEYDİ..ODA BUGÜN ŞİRKETTE MAAŞ DAĞITIYO ÇOK YOĞUN ARAYAMAZ..ZATE ARASADA İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİR...İNŞALLAH OLMAMIŞTIR YAA...NE KÖTÜ BİR ZAMADA YAŞIYOZ ..HERŞEYDEN İŞKİLLENİR OLDUK...:çok üzgünüm:
YA ŞU HIDIRELLEZDE NELER YAPILIYO Bİ ANLATSANIZA KİMİ GÜL ağacı diyo kimi başka bişi diyo..ikindiden sonramı gömücez...
kızlar bakın burda ne yazıyoooo
Bir erkek neyi bekler?
Gercek 1 kadin bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen,
Evini temiz,pak ve sicak tutan,
Dir dir nedir bilmeyen,
Paranin kiymetini bilip alisveris etmeyen,
Bütün gün calisip,
Bütün gece dans edebilien,
Ve asla HAYIR! demeyen,
Asla basi agrimayan;
Ve her zaman tedbirli,
Yalniz kendisini sevecek,
Ve şımartacak bir kadın
BEKLER...............................................
ÇOK BEKLER.............
bende kendimi hamiş çizcem bide bebiş çizcem ,bide ev çizcem,bide araba çizcem......................daha sayıyımmı
kızlar bakın burda ne yazıyoooo
Bir erkek neyi bekler?
Gercek 1 kadin bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen,
Evini temiz,pak ve sicak tutan,
Dir dir nedir bilmeyen,
Paranin kiymetini bilip alisveris etmeyen,
Bütün gün calisip,
Bütün gece dans edebilien,
Ve asla HAYIR! demeyen,
Asla basi agrimayan;
Ve her zaman tedbirli,
Yalniz kendisini sevecek,
Ve şımartacak bir kadın
BEKLER...............................................
ÇOK BEKLER.............