- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.721
ben 2 kere taşındım ama bana yettiiii..çok şükr şimdi kendi evimdeyim..allah olmayanlarada nasip etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: bende ilk taşındığımızda dedim ev sahibi kovsa bile çıkmam diye ama kısmet işde. iş meselesi yüzünden gidiyoruz fethiyeye. ama bu defa kendi evimiz olacak :teytey:
ben 2 kere taşındım ama bana yettiiii..çok şükr şimdi kendi evimdeyim..allah olmayanlarada nasip etsin...
hayırlı olsun çok sevindim... biz de bu yaz tatilini fethiye de geçirmeyi düşündük.. eşimin bir arkadaşı var orda çağırıp duruyor.. büyük ihtimalle ordayız...:teytey:
kız dıptıs senin evde büyükmüş madem bize bir iki oda aç hepberaber ordayız....
aaaaaa bana bakın fethiyeye gelecekler bana bildirsin mutlaka görüşmek isterimmmm :teytey: zaten fethiyedende bir kaç kişi bulup buluşma düzenlemeyi düşünüyorum hehehe eğlenceli olur kanımca :teytey:
senin msn açıktı demiii eve gidince sana evin resimlerini yollayayım sırnaşık şey
ben de büyük ihtimalle ağustosta geliyorum. ilk defa görcem çok heyecanlıyım :roflol:
senin msn açıktı demiii eve gidince sana evin resimlerini yollayayım sırnaşık şey
canım çok güzel bi yer..oraya gidince mutlaka ama mutlaka saklı kente gidin...eminim bayılırsınız....
banada yollasana dıptıscım
sende gelirsen fethiyeye sanada yolllar...yoksa olmaz izin vermiyorum.klava:.gitmeyene göstermek yasakkkk:mymeka:
senağlama senağlama banane yaaaaaaaaaaaaaaaa
fethiyeye bikere gittim hayran kaldım.keşke gene gitsek