- 12 Temmuz 2007
- 208
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.741
slm yazacaktım arkadaşlar yanlışlık oldu kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kan testi sonucumu aldım,bende artık bir hamişim:teytey::teytey::teytey:
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah,dualarım sizlerle
slk canlar nasılsınız??ben ii değilim arkadaşlar.yarın regl tarihimdi bugün kan testi yaptırdım.ve sonuç maalesef negatifsenağlamasenağlama...beş gün daha bekleyip regl olmazsam yine test yaptıracam.kesin sonuç ozaman belli olacak:1no2: ...mayıstaki regl tarihimide ozaman sölerim artık
slk canlar nasılsınız??ben ii değilim arkadaşlar.yarın regl tarihimdi bugün kan testi yaptırdım.ve sonuç maalesef negatifsenağlamasenağlama...beş gün daha bekleyip regl olmazsam yine test yaptıracam.kesin sonuç ozaman belli olacak:1no2: ...mayıstaki regl tarihimide ozaman sölerim artık
selam yarencim.. sIkma canini lütfen canim.. hayirlisini dile hep.. bu ay olmazsa bidaki ay insallah.. ama illa olcak.. bu isler ince isler.. sabir isteyen isler.. yeterki ümidimiz kaybetmeyelim :teselli:
sağol canım.biliyorum stres çok önemli ama işte anlatamıyorum kendime yada anlamak istemiyorum sanırım.
canım üzme kendini inşallah bu ay olmazsa bidahaki ay olur kendini üzme adetini geciktirirsin böyle öptüm canım
yarencim sıkma canını ya hem bak bizi beklemiş oldun..önümüzde çok aylar var mutlaka o aylardan birini tutturursun canım.....gızzz o kadar hamile geçiyo elinin altından azcık sürü ver elini.....
inşallah bu beklediğn son ay olur canım...ben kendim için biliyorumki burdan pek çok kişiyi hamiş göndericem..o yüzden aman sen beni bekleme
sağol canım.biliyorum stres çok önemli ama işte anlatamıyorum kendime yada anlamak istemiyorum sanırım.
funda ve muba canlarım başınızdan geçenleri okudum allah bol sabır versiin çok üzüldüm...
kızlar ben geldim ...........................