- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.401
her ay kan aldırmaktan anemi olcaz valla............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik testimi yaptırıcan????????????????? al sana soru
yok canım kanda aıds testi yaptırıyorum :))))))))))
al sana cevap
kız güldürdün beni bu akşam allahda seni güldürsün.hepinizi,hepimizi güldürsün canlarımsırnaşık şey
eee ben geldim herkes gitti ama.siz beni beğenmiyormusunuz yoksa ((((((((((
kızlarrr bayılmışım eşim kolonya sürdü zeynep neyin var canım dedi..bende ağlayarak anlattım kk da bir funda var beni dellendiriyo dedim..çok üzüldü halime kocişim...
kızlarrr bayılmışım eşim kolonya sürdü zeynep neyin var canım dedi..bende ağlayarak anlattım kk da bir funda var beni dellendiriyo dedim..çok üzüldü halime kocişim...
meslektaşım yarencim al bendende bi soru...sen kaç yıldır bebiş istiyon.
canım bu fundayla bir gün aynı evde kalsan doktor 3 gün iş göremez raporu verir valla :)))))))))))))))
meslektaşım yarencim al bendende bi soru...ne zamandır yıldır bebiş istiyon.
canımcım ben yaklaşık bir yıldır bebek istiyorum.uğraşıyoz işte elimizden geldiğincee
yarencim hadi inş.hayırlı sonuçlarla gelirsin akşama....makbule neden seni beğenmeyelim .....sırnaşık şey
ohhhh kıslar sodalı pişi yaptım kocişime...(hamileler avucunu yalasın biyerlerine bişey olmasın diye)yemek canı istemedi...bizde pişi yaptık kahvaltı gibi yedikk.....hamile olmayanlarında şişsin biyerleri oh canıma değsin...göbekleriniz şişsin...içinde de bebiş olsun..hahahahaha :)))))) böyle beddua var mı ya.......
dıptısım çok sevindim canım yaaa....artık tatillerde sendeyizz....