- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.281
İnş canm ya moralimi iyi tutym o zaman:)yukselir tabiki. bazi ilaclar varmis onlar hcg degerini etkilermis ama bisey kullanmamissin folik asitten bisi olmaz. hadi insallaaahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canm ya moralimi iyi tutym o zaman:)yukselir tabiki. bazi ilaclar varmis onlar hcg degerini etkilermis ama bisey kullanmamissin folik asitten bisi olmaz. hadi insallaaahhh
Bilmem inş olursa arkamdan sonra hepiniz gelcksnz:)Ayyy hadi insallah ilk Sezerbusra21 mi gelicek hayirlisuylaaaa
Biliyormusun neden yazmish 10gune tekrarla benim halam ginekoloq shimdi annem onla konushurken sordum cunki adetine 8 gun var daha ondan anladinmi???shansin varmish hayla belki yeni tutmushtu r diyeymish anladinmi???Vallahi canm umut oldun ben şüphelenmiyordum Dedim yok haklsn galiba daha 8 gün varken değer yüksek çıktı bakyrm yok şükür dönmedi gelmyr kan inş yerleşmiştir 3 gün snra yükselirmiki cnm?
Guleriz kiz aklimizdada yer alir boyle bir hadise olmushtu hatirliyormusun deriz birbirimize:)))))Bilmem inş olursa arkamdan sonra hepiniz gelcksnz:)
Bide senin dediyin gibi erken yumurtlamamishsin oyle soyledi ama kesin hicbishey soylemedi beklesin dedi:)Bilmem inş olursa arkamdan sonra hepiniz gelcksnz:)
Tabiki de yukselir baksana su an bile oyle dusuk degil. Tabiki de tut moralini yuksek yuksek hep beraber bi adim ote haberinide alicaz insallah cok yakindaaAyy inş canm ya çok teşekkr ederim ben negatf sanyrdm hepiniz moral verdiniz bana ya:)
Bekleyim yükselir herlde o zaman feğil mi:)
Heee vAllahohhh doktor sahibi de olduk halanın numarasini versene sen bize delirtelim onu da
At cnm bakim:)Sezerbusra21 shimdi birinin hayatini atacam senin icin atiyorum ama hepiniz bakin oneri olsun sizincinde
Yukaridaki ve ashagidaki 2sinede bak 2 farkli kishi:)At cnm bakim:)
Ay bekliyoruz canımSezerbusra21 shimdi birinin hayatini atacam senin icin atiyorum ama hepiniz bakin oneri olsun sizincinde