Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Kıyafetinize Ne Kadar Ödediniz?

bende geçen hafta aldım.cengiz Aktürkten 1100 tl idi 990 a aldım.Gri renk ve kendinden kabarık.Hemde 4 taksit :)))

Kızlar benimde haziran'ın ilk haftası nişanım var, pazartesi günü bi stilistle anlaştık,
kabarık bi model dikicek. 600 tl dedi.

Kabarık modellerin fiyatları baya uçukmuş ya okuduğum kadarıyla akannehir
Normal abiye / gece kıyafeti tarzı olanlar daha makul fiyatlardaymış, buna sevindim zemuszemus

benim nişanım evde oldu, dolayısıyla kabarık bir model tercih etmedim. uzun abiye giydim. 400 liraydı, ayakkabı ve çantayı boyner'den aldık. ayakkabı 104, çanta 56'ydı sanırım. tabi evde çantaya gerek yoktu; ama çok şık oluyo takım. düğünlerde davetlerde falan kullanırım rahatlıkla. mesela h.sonu kullanıcam bi düğünde.

roman'da çok şık bi elbise vardı, 890 lira. kayınvalidem alıcaktı; ama istemedim. çünkü bir daha giyemeyeceğim, evde de, stüdyoda da fotolar çekildi. evimde olucak o fotoğraflar. nişan kıyafetimi başka düğünlerde giyemem o yüzden.

kızlar ben nişan kıyafetimi vurularak aldım hiç hesapta yokken gerçi kara kara düşünüyordum ama alışveriş dönüşü elimde bi teneke yağ ile vitrinde görüp içeri dalıp hemen alıp çıkacak kadar acelem yoktu ve bana çok uygun geldi 214 tl. Ama kabarık olanlardan değil tek askılı satenimsi harika bir kumaşı var büyükten küçüğe doğru güller gül gibi çiçekler var omuzuna doğru yükselen ve çiçeklerin içinde büyüklü küçüklü parlak taş eve sordum markası ne diye şimdi arayıp emin olmak için odrellaymış nettende baktım adresi sitesi var ben memleketten aldım ama o markada çok güzel abiye tarzı elbiseler var nacizane buda benim önerim belki henüz almamış olan arkadaşlar vardır fikir oluryerimseniben

benim de nişanım temmuzda evde olucak uzun bi abiye beğendim hafta sonu alıcaz..tek askılı uzun mor renk bnm çk hoşuma gtti ve fiyatıda 250 tl...ama şuan da aklıma takılan şey..acaba abartımı olucak uzun elbise evde yapılck bi nişan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…