• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Kıyafetinize Ne Kadar Ödediniz?

Biz evde tatlı olarak yaptık nişan merasimini; Journey'den, indirimdeydi o zaman, 105 liraya bir elbise almıştım. 400 liraya çok güzel bir elbise gördüm geçen hafta; çiçek şeklinde tek omuz, beli oturan, göğüs ve bel bölümü drapeli, göğüs bölümü prenses diye adlandırılan kesim olan uzun bir elbiseydi, kumaşı da tülvari bir kumaştı.

tekbirde doğru düzgün abiye yok canım :uhm: sen nasıl buldun.. bende arıyorum şimdiden.. benan la cengiz aktürk te çeşit çok..ama pahalı yaa..bende olabildiğince kabarık istiyorum.. onlarda 500-600 fln

tekbirde doğru düzgün abiye yok canım :uhm: sen nasıl buldun.. bende arıyorum şimdiden.. benan la cengiz aktürk te çeşit çok..ama pahalı yaa..bende olabildiğince kabarık istiyorum.. onlarda 500-600 fln

$SDC10812.jpg

boydan buLamadım ama anLatmaya caLıstıgım buydu. arkası kuyrukLu ici de saten eLbiseLi bir kaftan takım iste.

peki bişi sorucam arkadaşlar , okey nişanı kız tarafı yaparda elbiseyi erkek mi alır kız mı? Yani düşündeki gibi gelinlik erkek tarafı damatlık kız tarafı alıyorya onu anlamaya calısıyorum?

peki bişi sorucam arkadaşlar , okey nişanı kız tarafı yaparda elbiseyi erkek mi alır kız mı? Yani düşündeki gibi gelinlik erkek tarafı damatlık kız tarafı alıyorya onu anlamaya calısıyorum?

cnm nişanı kız yapar kızın kıyafetini erkek tarafı alır.

bu arada benim nişanlığımda kabarık değildi abiyeydi 200 tl ye almıştık.

erkek tarafı alır kıyafeti
ama boşa kazık yemye gerek yok erkek alıo die
ben nişanlığımı 120 ye aldım
ama bi yerde aynı kıyafeti 220 ye
başka biyerde 300 e sattıklarını gördüm
yani aynı modeli 3 farklı fiyata satıolar
siz düşünün artık

Evet kesinlikle haklısınız.Yok zaten abartmak için sormadım merak ediyordum acaba biz mi alıyoruz erkek tarafımı alıyor diye..Cok tesekkürler

cnm nişanı kız yapar kızın kıyafetini erkek tarafı alır.

bu arada benim nişanlığımda kabarık değildi abiyeydi 200 tl ye almıştık.

ok , bilgi için tesekkürer ;)
Sen cok iyi almışsın..Ben de abiye daha cok seviyorum ama nişanı dısarıda yapmayı planlıyorum o nedenle hafiften kabarıl bişiler bakabilirim.

valla en pahalı ben almısım sanırım 1200 dude 1000 tl ye aldık
nıye bu kadar pahalı dersenız bızım buralar hep boyleee saolsun cok kazık bı memlekette yasıyorum da

bnm nişanım mayısta olcak inş. şuan dikim aşamasında nişanlığım 600e diktiriyorum kabarık bi model(tesettürlü olduğum için hazırlarda hep bolerolu modeller var ve boleronun kıyafeti basitleştirdiğini düşündüğüm için diktiriyorum mecburen)

ok , bilgi için tesekkürer ;)
Sen cok iyi almışsın..Ben de abiye daha cok seviyorum ama nişanı dısarıda yapmayı planlıyorum o nedenle hafiften kabarıl bişiler bakabilirim.

rica ederim cnm benimde nişanım dışarda oldu ama ben abiye giydim kabarık nişanlılıklar pek hoşuma gitmiyor.

cnm bu arada aldın mı nişan kıyafetini?

Back