- Konu Sahibi epsilon komxsxuluxgxu
Arkadaşlar kısmetse birkaç ay içinde nişanlanıyorum o yüzden nişan kıyafeti bakıyorum. Kabarık bir model seçmeyeceğim. Aldığım fiyatlar çok farklı,siz ne kadar ödediniz nişan kıyafetinize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekbirde doğru düzgün abiye yok canım :uhm: sen nasıl buldun.. bende arıyorum şimdiden.. benan la cengiz aktürk te çeşit çok..ama pahalı yaa..bende olabildiğince kabarık istiyorum.. onlarda 500-600 fln
peki bişi sorucam arkadaşlar , okey nişanı kız tarafı yaparda elbiseyi erkek mi alır kız mı? Yani düşündeki gibi gelinlik erkek tarafı damatlık kız tarafı alıyorya onu anlamaya calısıyorum?
peki bişi sorucam arkadaşlar , okey nişanı kız tarafı yaparda elbiseyi erkek mi alır kız mı? Yani düşündeki gibi gelinlik erkek tarafı damatlık kız tarafı alıyorya onu anlamaya calısıyorum?
cnm nişanı kız yapar kızın kıyafetini erkek tarafı alır.
bu arada benim nişanlığımda kabarık değildi abiyeydi 200 tl ye almıştık.
ok , bilgi için tesekkürer
Sen cok iyi almışsın..Ben de abiye daha cok seviyorum ama nişanı dısarıda yapmayı planlıyorum o nedenle hafiften kabarıl bişiler bakabilirim.