• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafetim için yardım

yok sana fikir mikir
hanım nişanlanıyormuş bizim yeni habarımız oluyor
başka yerlerde gezmeye vaktin var bize selam vermeye yok demi :oklava:

öpemde barışalımm Şeniz büyük sensınn affetmekte sana yakısır yerimseniben
bi daha söz önce slm vercem
afffetın demı :1rolleyes:

ben de aksine biri hiç beğenmedim...kat çok fazla ve 360 derece olunca bence hem basit duruyor hem de bodur gösteriyor...ya o katı çepeçevre yaptırma, ya da ikinciyi yaptır canım...
bu şahsi fikrim tabi :D sen ne özeniyorsan onu yaptırrrr...

bende Tubiye katılmadan edemicem benneyaptımki

ama 2. daha hoş olur gibi ufak bi tüyo da olsun

bi daha sözzzzzzzzzz slm vercem yanı ne bılım hep okudum ama konulara dalamadım sositososito hae affedınde fıkır seyedın stresım var
selen ayım yavrum boy kısa ya onlarda üste cıkınca nası olurkı yerden bıtme gıbı gozukurum ole alttan yapıncada kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
adszuq0.png

buda biraz fazla mı kabarık acaba ...

eğer kilon yernde boyun normal yada kısa ise bu
tyuye7.th.png

zayıf hafifte uzun boyluysan bu
okjnqc8.th.png

başka tercih hakkımız yokmuuuuu

ben birass sadelikten yanayım o yüzden iki modelde pek hoşuma gitmedi :1no2: başka bi model yokmu acaba aklında CADIARZU

amin canım inş Çok teşekkurler..
tubım ya deme öle o kadar cok zor karar verdımkı dumduz olmasın etek dedım gelınlık gıbı olmasın daha sade olsun ya duz olcak yada bole senın varmı aklında bı model

bu benim favorim
hatta kınalık için ya bu yada bi model var onu düşünüom
14zp4.jpg

bununda eteki güzelmiş
22dw8.jpg

Evet şu mavili pembeli olan güzel bencede ama illaki sizin modellerden biri ise o zaman 2 ama kabarıklığı belden başlatın bence basende başlarsa boyda kısa ise bilmem nasıl durur

1.si klasikk,2.si daha gösterişli bence...hayırlı olsun şimdiden:)

1. 70 li yılllardan kalmış gibi barış mançonn karısınn gelinlğine benzıyor.. bence 2 si daha asil duruyor :)

ee nişan demişin bunlar gelinlik.. yani bilemiyorum gelinlikte 2 side birbirinden güzel ama tuvalette nasıl dururr bilemem.. nişanlık başka begenemedinmi gelinlişkten yaptırıyon

Back