Kizlarrr, bu yaz nisanim olucak ama ben kiyafet secemiyorum.. sozlumle ayni tonlarda giyinmek istiyoruz yani en azindan kravati kiyafetime uygun olsun diyoruz ama nisanda hangi renkler guzel gider karar veremedik siz yardimci olursaniz sevinirim..
Bunun alt kismi hosuma gidio ama cokmu abartili ya.. bu gidisle giyecek bisey bulamayacagim
Eki Görüntüle 287022
Tatlım seni çok iyi anlıyorum bende geçtim bu yollardan çok şükür kazasız belasız atlattık
Çok güzel bi duygu darısı hayırlısıyla sizlerin başına
kendi nişanım için baktığım modelleri sana göstermek istedim belki içlerinde beğendiğin olur
Eki Görüntüle 288066 Eki Görüntüle 288065 Eki Görüntüle 288063 Eki Görüntüle 288064 Eki Görüntüle 288061 Eki Görüntüle 288062 Eki Görüntüle 288056 Eki Görüntüle 288055 Eki Görüntüle 288034
bunlar gercekten cok hos bende boyle bir nisanlik istiyorum ama ben hic gormedim ? boyle bitane bulabildin mi canim sen.
Konuyu acan arkadasin resimdeki nisanligi ben hic begenmedim zevkler ve renkler tartisilmaz o yuzden canim senin icin hangisi hosuna gidiyorsa oyle giy ister kabarik ister duz, ama benim fikrim eger salonda ise kabarik giymen diger abiye giymis insanlardan biraz farkin olmasi.
canim bu modeller cok guzel aslinda duz cok hosuma gidio ama arkadasin dedigi gibi salonda abiyelerden farkli gorunurmu ki aklim cok karisik kizlar icinden cikamicakmisim gibi gelio ya
bide model olarak bu var canım beğendiğim modellerden bitanesi
bu çok güzel gerçekten
bide model olarak bu var canım beğendiğim modellerden bitanesi
Bu nisanlikta harikaymis
Senin nisanlignida gormustum cok hostu begenmistim tek renk konusunda biraz tereddut ettim. Resimlerde tam anlamiyla renkler pek belli olmuyor o yuzden merak ettim. Nisanligin gercekten canli durdu mu yoksa siyah tul biraz sonuk birakti mi ? Cunku diger internetteki resimler canli renkli cok guzel duruyor.Hazir bulmana sevindim ne kadar iyi bir terzi olursa olsun ben pek guvenemiyorum cok riskli bir durum. Sonradan uzerimde nasil duracagindan emin olamadigim icin hazir almak istiyorum.
Haftasonu bir dugune gittim sahane gelinligini kapaticaz diye igrenc bir hale getirmis terzi. Cok yazik olmustu.Ayni duruma dusmek istemem.
hmm evet burda daha belli parlak cikmis, guzel duruyor.tabi kizimizda guzel yakismis
Teşekkr ederimsenin nişan ne zman canım
ben nisanliyim zaten hihi, dugunum temmuzda. Ben kina gecem icin boyle bir kiyafet almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?