• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan kiyafeti yardim

gamzeli68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
6
0
36
Fransa
Kizlarrr, bu yaz nisanim olucak ama ben kiyafet secemiyorum.. sozlumle ayni tonlarda giyinmek istiyoruz yani en azindan kravati kiyafetime uygun olsun diyoruz ama nisanda hangi renkler guzel gider karar veremedik siz yardimci olursaniz sevinirim.. :54:

Bunun alt kismi hosuma gidio ama cokmu abartili ya.. bu gidisle giyecek bisey bulamayacagim :43:
$Nisanlik-kiyafet-modelleri-3.jpg

Canım nişanın nerede olacaksa ona göre karar ver bence ; Salonda olursa çok kabarık sayılmaz ama bahçede yapılacak birşey ise çok abartılı kaçabilir.. Ben böyle kabarık nişanlıkları pek sevmiyorum ama mekan da çok önemli dediğim gibi.. Şİmdiden mutluluklar:))

Kizlarrr, bu yaz nisanim olucak ama ben kiyafet secemiyorum.. sozlumle ayni tonlarda giyinmek istiyoruz yani en azindan kravati kiyafetime uygun olsun diyoruz ama nisanda hangi renkler guzel gider karar veremedik siz yardimci olursaniz sevinirim.. :54:

Bunun alt kismi hosuma gidio ama cokmu abartili ya.. bu gidisle giyecek bisey bulamayacagim :43:
Eki Görüntüle 287022

model güzel canım ama renk hoş değil:50: çok koyu basık bi renk:30:

canim zaten rengi benimde hosuma gitmedi ama gercekten nasil bisey giycemi bilmiorum kabarik seviorum ama abartili olmasinida istemiorum hep basit olmasin hemde cok orijinal bisey olmasin istiyorum

Tatlım seni çok iyi anlıyorum bende geçtim bu yollardan çok şükür kazasız belasız atlattık :9:
Çok güzel bi duygu darısı hayırlısıyla sizlerin başına :16:
kendi nişanım için baktığım modelleri sana göstermek istedim belki içlerinde beğendiğin olur :34:
$023.jpg $nisan-elbisesi-18.jpg $bg_91062-135233.jpg $bg_91073-141717.jpg $bg_91048-138506.jpg $bg_91058-136494.jpg $bg_91010-138256.jpg $bg_91002-138918.jpg $42793189.jpg

Tatlım seni çok iyi anlıyorum bende geçtim bu yollardan çok şükür kazasız belasız atlattık :9:
Çok güzel bi duygu darısı hayırlısıyla sizlerin başına :16:
kendi nişanım için baktığım modelleri sana göstermek istedim belki içlerinde beğendiğin olur :34:
Eki Görüntüle 288066 Eki Görüntüle 288065 Eki Görüntüle 288063 Eki Görüntüle 288064 Eki Görüntüle 288061 Eki Görüntüle 288062 Eki Görüntüle 288056 Eki Görüntüle 288055 Eki Görüntüle 288034

bunlar gercekten cok hos bende boyle bir nisanlik istiyorum ama ben hic gormedim ? boyle bitane bulabildin mi canim sen.

Konuyu acan arkadasin resimdeki nisanligi ben hic begenmedim zevkler ve renkler tartisilmaz o yuzden canim senin icin hangisi hosuna gidiyorsa oyle giy ister kabarik ister duz, ama benim fikrim eger salonda ise kabarik giymen diger abiye giymis insanlardan biraz farkin olmasi.

canim bu modeller cok guzel aslinda duz cok hosuma gidio ama arkadasin dedigi gibi salonda abiyelerden farkli gorunurmu ki aklim cok karisik kizlar icinden cikamicakmisim gibi gelio ya

bunlar gercekten cok hos bende boyle bir nisanlik istiyorum ama ben hic gormedim ? boyle bitane bulabildin mi canim sen.

Konuyu acan arkadasin resimdeki nisanligi ben hic begenmedim zevkler ve renkler tartisilmaz o yuzden canim senin icin hangisi hosuna gidiyorsa oyle giy ister kabarik ister duz, ama benim fikrim eger salonda ise kabarik giymen diger abiye giymis insanlardan biraz farkin olmasi.

Ben bunlardan bitanesini çok beğendim tatlım ist. avrupa yakasındayım fatihe flan baktım ama bulamadım diktirmeyi düşünürsen bu modellerden seçebilirsin yada gelinlik21 de vardır belki hazır dikilmişleri.
Benim nişanlığımda çok kabarık değildi hazır aldım bizde salonda yaptık nişanlığım düz ve değişikti herkesin çok hoşuna gitti tabi benimde herkesin zevki farklı tabi :17:
burdan bakabilirsiniz elbiseme bakalım beğenecek misiniz :9:

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...san-elbisemm-bakalim-begenecek-misisnizz.html

canim bu modeller cok guzel aslinda duz cok hosuma gidio ama arkadasin dedigi gibi salonda abiyelerden farkli gorunurmu ki aklim cok karisik kizlar icinden cikamicakmisim gibi gelio ya

panik yapma tatlım okadar benimde daha yeni sayılır 30 ekimdeydi nişanım ama mutlaka bulursun hoşuna giden bişey sonrası gelio zaten :9:
Bence canın ne istiyosa onu giy ve başkalarına göre hareket etme fikirlerini al tabi ben öle yaptım mesela nişanlığımın üstü siyah tüldü altı pudra saten önce duyanlara itici geldi ama ben siyahı çok seviyorum ve herkeste üstümde beğendi :9::9:

bide model olarak bu var canım beğendiğim modellerden bitanesi :9:

Eklentiler

• $223478_111366688946931_100002208027066_111237_2705726_n.jpg
    $223478_111366688946931_100002208027066_111237_2705726_n.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 72
bide model olarak bu var canım beğendiğim modellerden bitanesi :9:

Bu nisanlikta harikaymis

Senin nisanlignida gormustum cok hostu begenmistim tek renk konusunda biraz tereddut ettim. Resimlerde tam anlamiyla renkler pek belli olmuyor o yuzden merak ettim. Nisanligin gercekten canli durdu mu yoksa siyah tul biraz sonuk birakti mi ? Cunku diger internetteki resimler canli renkli cok guzel duruyor.Hazir bulmana sevindim ne kadar iyi bir terzi olursa olsun ben pek guvenemiyorum cok riskli bir durum. Sonradan uzerimde nasil duracagindan emin olamadigim icin hazir almak istiyorum.

Haftasonu bir dugune gittim sahane gelinligini kapaticaz diye igrenc bir hale getirmis terzi. Cok yazik olmustu.Ayni duruma dusmek istemem.

Bu nisanlikta harikaymis

Senin nisanlignida gormustum cok hostu begenmistim tek renk konusunda biraz tereddut ettim. Resimlerde tam anlamiyla renkler pek belli olmuyor o yuzden merak ettim. Nisanligin gercekten canli durdu mu yoksa siyah tul biraz sonuk birakti mi ? Cunku diger internetteki resimler canli renkli cok guzel duruyor.Hazir bulmana sevindim ne kadar iyi bir terzi olursa olsun ben pek guvenemiyorum cok riskli bir durum. Sonradan uzerimde nasil duracagindan emin olamadigim icin hazir almak istiyorum.

Haftasonu bir dugune gittim sahane gelinligini kapaticaz diye igrenc bir hale getirmis terzi. Cok yazik olmustu.Ayni duruma dusmek istemem.

Tatlım fotolarda pek canlı çıkmamş soluk çıkmış gayet canlıydı çünkü altındaki kumaş oldukça parlak canlı bi pudraydı ve satendi beğendi herkes salonda hatta tarlatanımı biraz daha kabartsaydım pudrası daha ön plana çıkacaktı ama ben tülü dökümlü dursun istedim bide resimlerde tül biyere toplanmış dağınık hali daha güzel bulabilirsen hazır al bencede

tatlım elbisemin rengi böleydi :9:

Eklentiler

• $001.JPG
    $001.JPG
    28,5 KB · Görüntüleme: 60
Back