Güzel kotu degil ama siradan herkesin giydigi tarz biraz neden abiyede kabarik nisanlik degilMerhaba kizlar diger konularda ailem sevdigimle evlenmeme razi olmuyor diye konu acmistim sukur 1 aylik cabadan sonra zor guc kabul ettiler. Cumartesi nisan soz karisik olacak. Ta ki gelelim kiyafet sorununa . fotosunu attigim kiyafeti zor arayislar sonunda buldum. Kayinvalidem siz bakin begenin alalim dedi. Nese bu kiyafeti begendim erk arkadasima yolladim fotoyu bakmislar falan kendisi bise demedi ama ben begenmediler diye sezdim cunku kimse begenmek zorunda deil tek sen begen yeter gibi konustu . Ne bilimbende kararsiz kaldim sizinde bi fikrinizi alabilirim kizlar acil yardim
Ben kabarık sevmiyorum çok sıradanGüzel kotu degil ama siradan herkesin giydigi tarz biraz neden abiyede kabarik nisanlik degil
Sanki accik hamileligimi animsatiyo hafif kilolu biri giyseO tarz renkleri seviyorsan model böyle olabilir
Bana gore açık değil babydoll tarzi işte :)Sanki accik hamileligimi animsatiyo hafif kilolu biri giyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?