Merhaba arkadaşlar İstanbul Kartal civarında oturuyorum. Kasım ayında nişan düşünüyoruz. Bir mekan buldum Mekan çok hoş Bayıldım. Ama 3500 lira para istedi yemeksiz olacak Sizce nişan için çok mu? Orta halli bir aileyiz ama bu da bir kere olacak diye düşünüyorum.
Sizin bana bu civarda önereceğiniz yerler var mı? Ya da nişan için önerileriniz. Kafam çok karıştı Yardım edin :18:
Merhaba arkadaşlar İstanbul Kartal civarında oturuyorum. Kasım ayında nişan düşünüyoruz. Bir mekan buldum Mekan çok hoş Bayıldım. Ama 3500 lira para istedi yemeksiz olacak Sizce nişan için çok mu? Orta halli bir aileyiz ama bu da bir kere olacak diye düşünüyorum.
Sizin bana bu civarda önereceğiniz yerler var mı? Ya da nişan için önerileriniz. Kafam çok karıştı Yardım edin :18:
canım benim ben 18 ekimde nişan yaptım. tanıdık olmasına rağmen 3000 tl ödedim. bence uygun fiyat yani ortalama bir fiyat bulmuşsun. yer neresi acaba ?
canım benim ben 18 ekimde nişan yaptım. tanıdık olmasına rağmen 3000 tl ödedim. bence uygun fiyat yani ortalama bir fiyat bulmuşsun. yer neresi acaba ?
Bencede uygun Kısmetse Benimde Nişanım Olacak :)
Salonum 3500 tl ye tutulmuş Herşey Dahil :))
Kuaför,Arabası,Çalgısı,12 katlı Pastası, vs.
Bir tek Ben kıyafet kiralıycam Satın Almak İstemiyorm
Bencede uygun Kısmetse Benimde Nişanım Olacak :)
Salonum 3500 tl ye tutulmuş Herşey Dahil :))
Kuaför,Arabası,Çalgısı,12 katlı Pastası, vs.
Bir tek Ben kıyafet kiralıycam Satın Almak İstemiyorm
Merhaba
Atalar Royal Vip demişsin ben de baktım hemencik gösterişli bi yer bence fiyat uygun gibi
Tabi bu değerlendirmeyi piyasaya göre yapıyorum
Maddi durumunuza göre yüksek yada düşük olması farklı bi durum...
Ama şöyle söyliyim bi arkadaşımı nişanı geçen yıl, bu kadar da gösterişli olmayan bi yerde, kokteyl tarzı ikramlı oldu
Ivır zıvır meze ,börek falan 5.000i buldu demişlerdi
Fikir olsun istedim