• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan icin uyar mi?

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
Maalesef, isteme/soz/nisani ertelemeye karar verdik, daha dogrusu verdim.
Aramiz hic iyi degil su aralar.
Nisan demek evlilige bir buyuk adim atmak demek ki bu durumda imkansiz.
Insallah aramiz daha iyiye giderde, seneye nisan haberiyle donerim sizlere.
Hepimizin hakkinda Rabbim hayirlisini versin.
Hepinizi kocaman opuyorum. :16:

Canim bende noldu acaba karar verdin mi diye bakayim dedim buraya..
Aslinda bu karari verebilmekte cok büyük olgunluk bence,
yani birseyler olumlu degilse en dogrusu ertelemek herzaman..
Hakkinizda hayirlisi olsun, paylasmak istedigin bi durum varsa herzaman yanindayim.
:16:

açıkcası ben yetersiz buldum. yani sende gel nişanıma desen inan bende bu tarz giyer gelirim:) nişanın kahramanı sen ve müstakbel eşin. bu kıyafet oldukça iddasız ve sıradan. illa allı pullu olacak değil ama diğer davetlilerinin gözlerini alamayacağı bir tasarım olmalı. benim fikrim bu. kokoşluktan korma hem. nişan düğün kaldırır böyle şeyleri:) şimdiden hayırlı olsun.mutluluklar

açıkcası ben yetersiz buldum. yani sende gel nişanıma desen inan bende bu tarz giyer gelirim:) nişanın kahramanı sen ve müstakbel eşin. bu kıyafet oldukça iddasız ve sıradan. illa allı pullu olacak değil ama diğer davetlilerinin gözlerini alamayacağı bir tasarım olmalı. benim fikrim bu. kokoşluktan korma hem. nişan düğün kaldırır böyle şeyleri:) şimdiden hayırlı olsun.mutluluklar

Cok tesekkur ederim.

Canim bende noldu acaba karar verdin mi diye bakayim dedim buraya..
Aslinda bu karari verebilmekte cok büyük olgunluk bence,
yani birseyler olumlu degilse en dogrusu ertelemek herzaman..
Hakkinizda hayirlisi olsun, paylasmak istedigin bi durum varsa herzaman yanindayim.
:16:

Allah razi olsun canim benim. :16:

öncelikle hayırlı olsun darısı başıma :)
elbiseye gelirsek güller biraz boğmuş ama elbise güzel saten sanırım sen beğendiysen sorun yok

Back