• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan icin uyar mi?

şöyle bişi de düşünebilirsin belki canım

Eklentiler

• $11.jpg
    $11.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 90
Canım benim tabiki allı pullu olması şart değil ama bu kadar günlük de olmasın, bu senin en özel günlerinden biri yani biraz daha şık ve abiye bi elbise seçebilirsin. Yine de senin zevkin ama gelin olduğun belli olsun biraz :34:

Bende bu yaz teknede yapıcam canım ama bence yaz akşamı için şöyle uçuş uçuş şifon veya tüllü bi elbise bakabilirsin yani benim aklımda o tarz bişey var, toz pembe, somon rengi çok şık oluyor :16:

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorummmmm.
Su an hazirlanip ise gitmem gerekiyor, aksam gelince yazarim.
Kendinize iyi bakin citirlar! :16:

3. elbise modeli de çok güzel rengine de bayıldım :52: tombişim demişsin ya bu modelleri bulabilirsen dene bize fotolarını at öyle yorum yapalım daha iyi olur :16::16:

olur tatlım neden olmasın ama diktirmek yerine biraz mağaza butik fln gezsen.. belki böyle ebruli renkte elbiselere rastlayabilirsin..bak benim nişanda giyicem elbisede bu renkte hem ben 300 gibi çok uygun bi fiyata almışltım..piyasada da hemen hemen her abiyecide bulabilicen bi elbise emin olEki Görüntüle 679793

Nisanligin cokkk guzel cnm ya, gule gule, gobek ata ata giy insallah :1: :nazar:
Haklisin biraz daha arastirim, olmadi diktirecem mecburen.

arkadaşlara katılıyorum bencede en güzeli 3 numaralı mavi :)

mavi olan cok hos gorunuo bence

Mesaj alinmistir kizlar :34:

şöyle bişi de düşünebilirsin belki canım

Cok hos, tek omuzlu olmasi ayri bir hava katiyor resmen. Fikir icin cok tesekkur ederim. :16:

Canım benim tabiki allı pullu olması şart değil ama bu kadar günlük de olmasın, bu senin en özel günlerinden biri yani biraz daha şık ve abiye bi elbise seçebilirsin. Yine de senin zevkin ama gelin olduğun belli olsun biraz :34:

Bende oyle dusunuyorum artik :) Az havali takilalim yani dimi :33: Yorumun icin tesekkur ederim. :16:

Bende bu yaz teknede yapıcam canım ama bence yaz akşamı için şöyle uçuş uçuş şifon veya tüllü bi elbise bakabilirsin yani benim aklımda o tarz bişey var, toz pembe, somon rengi çok şık oluyor :16:

Sifon elbiselere gozum kayiyor hep zaten canim, cok seker duruyorlar gercekten.
Birde cicekli tac taktimmi tamamdir. :21:

3. elbise modeli de çok güzel rengine de bayıldım :52: tombişim demişsin ya bu modelleri bulabilirsen dene bize fotolarını at öyle yorum yapalım daha iyi olur :16::16:

Bu hafta sonu bir kac magazaya ugramam gerekiyor, bol bol foto cekip koyarim buraya :) :16:

fotoları bekliyorz o zmn tatlım:kkk: he bide ikinci el düşünürsen benim tesadüfen görüp hayran kaldığım bi elbise var paylaşmak istedim
Stil danışmanından süper nişanlıkpazarlık payı vardır - Nişanlık ve Evlilik Giyim İhtiyaçlarınız sahibinden.com'da - Pasif İlan - 116448184

Cok fazla kabarik degilmi bu canim, kizi oldugundan cok fazla kilolu gostermis sanki. :26:
Sahibinden bakmayi unutmusum, bi bakinim. Cok sagol tatlim. :16:

Eki Görüntüle 681060
Canim bak bu model cok hos, hem senin fizigine göre hemde nisan icin ideal..
Ne dersin ?

Modelini cokkkk begendim, altin sarisi bana yakismiyor acikcasi ama baska renk olursa neden olmazsin ki :)
Bu abiyeyi nerden buldugunu ogrenebilirmiyim?

Cok fazla kabarik degilmi bu canim, kizi oldugundan cok fazla kilolu gostermis sanki. :26:
Sahibinden bakmayi unutmusum, bi bakinim. Cok sagol tatlim. :16:

Modelini cokkkk begendim, altin sarisi bana yakismiyor acikcasi ama baska renk olursa neden olmazsin ki :)
Bu abiyeyi nerden buldugunu ogrenebilirmiyim?

Bu fotoyu gecenlerde facede gördüm,senin icin kayit etmistim.
Altin rengi sart degil, zevkine göre diktirebilirsin istedigin rengini.
Bu model benimde hosuma gitti, yakin akraba dügününde giymeyi düsündüm:))

Bu fotoyu gecenlerde facede gördüm,senin icin kayit etmistim.
Altin rengi sart degil, zevkine göre diktirebilirsin istedigin rengini.
Bu model benimde hosuma gitti, yakin akraba dügününde giymeyi düsündüm:))

Canimsin yaaa cok sagol canim benim :29:
Kiz sen bunu giyersen, misafirler gelini unuturlar he :1:

Bu tarz nişanlık, abiye elbise filan seçilirken gidilen mekana, kimin nişanı ya da düğünü olduğuna dikkat etmek gerekir. Bu elbiseyi mesela sizin yakın akrabalarınızdan biri sizin nişanınızda ya da düğününüzde giyebilir ama siz gelin olarak bir tık daha ön planda olmalısınız ki bundan kastım illa kabarık janjanlı ağır nişanlıklar değil daha şık ve zarif nişanlık ve abiyelerden bahsediyorum. Yine nişanın evde ya da dışarıda bir mekanda olması ve mekan türü de önemli bir faktör abiye ,nişanlık seçiminde hatta gelinlik de bile öyledir mesela kır düğününde giyilecek bir gelinlikle, bir otelin balo salonunda giyilecek gelinlik bile farklı detaylara sahip olmalı ama biz pek dikkate almıyoruz bu tür şeyleri.

Back