- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
- Konu Sahibi Turkiyeliyikk
-
olur tatlım neden olmasın ama diktirmek yerine biraz mağaza butik fln gezsen.. belki böyle ebruli renkte elbiselere rastlayabilirsin..bak benim nişanda giyicem elbisede bu renkte hem ben 300 gibi çok uygun bi fiyata almışltım..piyasada da hemen hemen her abiyecide bulabilicen bi elbise emin olEki Görüntüle 679793
arkadaşlara katılıyorum bencede en güzeli 3 numaralı mavi :)
mavi olan cok hos gorunuo bence
şöyle bişi de düşünebilirsin belki canım
Canım benim tabiki allı pullu olması şart değil ama bu kadar günlük de olmasın, bu senin en özel günlerinden biri yani biraz daha şık ve abiye bi elbise seçebilirsin. Yine de senin zevkin ama gelin olduğun belli olsun biraz
Bende bu yaz teknede yapıcam canım ama bence yaz akşamı için şöyle uçuş uçuş şifon veya tüllü bi elbise bakabilirsin yani benim aklımda o tarz bişey var, toz pembe, somon rengi çok şık oluyor
3. elbise modeli de çok güzel rengine de bayıldımtombişim demişsin ya bu modelleri bulabilirsen dene bize fotolarını at öyle yorum yapalım daha iyi olur
fotoları bekliyorz o zmn tatlımhe bide ikinci el düşünürsen benim tesadüfen görüp hayran kaldığım bi elbise var paylaşmak istedim
Stil danışmanından süper nişanlıkpazarlık payı vardır - Nişanlık ve Evlilik Giyim İhtiyaçlarınız sahibinden.com'da - Pasif İlan - 116448184
Eki Görüntüle 681060
Canim bak bu model cok hos, hem senin fizigine göre hemde nisan icin ideal..
Ne dersin ?
Cok fazla kabarik degilmi bu canim, kizi oldugundan cok fazla kilolu gostermis sanki. :26:
Sahibinden bakmayi unutmusum, bi bakinim. Cok sagol tatlim.
Modelini cokkkk begendim, altin sarisi bana yakismiyor acikcasi ama baska renk olursa neden olmazsin ki :)
Bu abiyeyi nerden buldugunu ogrenebilirmiyim?
Bu fotoyu gecenlerde facede gördüm,senin icin kayit etmistim.
Altin rengi sart degil, zevkine göre diktirebilirsin istedigin rengini.
Bu model benimde hosuma gitti, yakin akraba dügününde giymeyi düsündüm:))
Canimsin yaaa cok sagol canim benim
Kiz sen bunu giyersen, misafirler gelini unuturlar he
Ay canim benim sagol sende cansin
Aklima geldi he dedim gelini sollarsam ayip olur hhehehe
Eltim yok henüz, eltimin dügününde giyeyim ben bunu cok fenayim dimi :=)
bu elbıseyi nerde bulablrm bende nısanm ıcın bunun pudra rengini arıyodmEki Görüntüle 681060
Canim bak bu model cok hos, hem senin fizigine göre hemde nisan icin ideal..
Ne dersin ?
tatlım bence teknede olcak nişana uçuş uçuş birşeyler daha güzel olabilir
Nişana katılacak davetlilere uyar bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?