I Iremm1 Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2015 101 38 33 7 Temmuz 2015 Konu Sahibi Iremm1 #1 Nişanda oynamalık müzik önerileri istiyorum. Mezdeke oyun havası yabancı ne olursa
elmalikurabiyee Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2013 1.862 1.491 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Iremm1 #2 Benimde ihtiyacım var yaa. Ankara havalarından falan indirmeyi düşünüyorum. Bir de yüzük takılırken bişiler yenip içilirken arkada fon müziği olsa güzel olur diye düşünüyorum.
Benimde ihtiyacım var yaa. Ankara havalarından falan indirmeyi düşünüyorum. Bir de yüzük takılırken bişiler yenip içilirken arkada fon müziği olsa güzel olur diye düşünüyorum.
mevsimsiz- Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2015 416 312 8 Aralık 2015 Konu Sahibi Iremm1 #3 Şarkı Adı Sanatçı Haydi Çiftetelliye Grup Yağmur 1192 kez izlendi Pınarbaşı burma burma Murat Evgin 548 kez izlendi Arabım Fellahi Sevcan Orhan 471 kez izlendi Ya El Yelil Mezdeke 411 kez izlendi Bellydance music Darbuka 385 kez izlendi Dokumacı kızlar Rumeli Ekrem 385 kez izlendi Çekirge Oğuz Yılmaz 338 kez izlendi HOSGELDIN 'HADI HADI' FATIH ÜREK 323 kez izlendi Alabina Yallah Mezdeke 300 kez izlendi İstanbul Hovardası Ankarali Namik 296 kez izlendi Antebin Hamamları Ceylan 285 kez izlendi Zeytinyağlı Candan Erçetin 284 kez izlendi Arpa Buğday Taneler Sevcan Orhan 280 kez izlendi Hayde Li Li Yar Sefarad-Dugun Versiyonu 271 kez izlendi HOPTEK KOLBASTI SINAN YILMAZ 250 kez izlendi Rakkas Sezen Aksu 248 kez izlendi Misket Konya Oyun Havaları 243 kez izlendi Ben Seni Severim Sefarad 235 kez izlendi Dinleyiverin gari Moğollar 221 kez izlendi Harmandan Gel Sibel Pamuk 220 kez izlendi Bursanın Ufak Tefek Taşları Rumeli Semih 193 kez izlendi Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler Ebru Yaşar 193 kez izlendi Süt İçtim Dilim Yandı Kilis Türküsü 171 kez izlendi Kara Üzüm Habbesi İbrahim Tatlıses 166 kez izlendi Bu Fasulye Ata Demirer 166 kez izlendi Aynalı Körük Sevcan Orhan 165 kez izlendi Sallasana Sallasana Safiye Soyman 163 kez izlendi Cine e Inima Mea Luara Vass & Copilul De Aur 160 kez izlendi Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 152 kez izlendi Hasan Yilmaz Salla Salla 149 kez izlendi Çilli Bom Ebru Polat 140 kez izlendi Kanka mı Sevgili mi Ankaralı Yasin 139 kez izlendi Çok Tatlısın Ankaralı Hadise 136 kez izlendi Seni Yerler Ebru Polat 128 kez izlendi Hadi Gari Sen De Gel Sevcan Orhan 126 kez izlendi Halkalı Şeker Kubat 126 kez izlendi Başkentli Resul – Ha Babam Ha İzmirli Taylan 2012 Albümü İzmirli Taylan – Abe Kaynana Roman Oyun Havaları – Gamzeli Yarim Ankaralı Coşkun 2012 Albümü Roman Oyun Havaları – Kaynana Hüseyin Kağıt – Çok da Deli Oynuyon Çubuklu Yaşar – Dilara İzmirli Taylan – Çiçekci Kız İzmirli Taylan – Gamzeli Yarim Armağan Arslan – Hastasıyız Dede Ankaralı Ayşe – Arama Beni Bülent Gökçe – Toka Takmış Zilli Ankaralı Namık – Dokumacı Kızlar İzmirli Taylan – Cır Cıngırdak Ankaralı Yasin – Annen Evde Mi Ankaralı Coşkun – Ha Babam Ha Ankaralı Namık – İp Attım Uçu Kaldı Ankaralı Ayşe – Efendim İşitmedim Roman Oyun Havaları – Bir Bakış Atar Ankaralı Namık – Cıt Cıt Cedene Hüseyin Kağıt – Bide Seviyom Dedi Başkentli Resul – Kızlar Dura Dura
Şarkı Adı Sanatçı Haydi Çiftetelliye Grup Yağmur 1192 kez izlendi Pınarbaşı burma burma Murat Evgin 548 kez izlendi Arabım Fellahi Sevcan Orhan 471 kez izlendi Ya El Yelil Mezdeke 411 kez izlendi Bellydance music Darbuka 385 kez izlendi Dokumacı kızlar Rumeli Ekrem 385 kez izlendi Çekirge Oğuz Yılmaz 338 kez izlendi HOSGELDIN 'HADI HADI' FATIH ÜREK 323 kez izlendi Alabina Yallah Mezdeke 300 kez izlendi İstanbul Hovardası Ankarali Namik 296 kez izlendi Antebin Hamamları Ceylan 285 kez izlendi Zeytinyağlı Candan Erçetin 284 kez izlendi Arpa Buğday Taneler Sevcan Orhan 280 kez izlendi Hayde Li Li Yar Sefarad-Dugun Versiyonu 271 kez izlendi HOPTEK KOLBASTI SINAN YILMAZ 250 kez izlendi Rakkas Sezen Aksu 248 kez izlendi Misket Konya Oyun Havaları 243 kez izlendi Ben Seni Severim Sefarad 235 kez izlendi Dinleyiverin gari Moğollar 221 kez izlendi Harmandan Gel Sibel Pamuk 220 kez izlendi Bursanın Ufak Tefek Taşları Rumeli Semih 193 kez izlendi Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler Ebru Yaşar 193 kez izlendi Süt İçtim Dilim Yandı Kilis Türküsü 171 kez izlendi Kara Üzüm Habbesi İbrahim Tatlıses 166 kez izlendi Bu Fasulye Ata Demirer 166 kez izlendi Aynalı Körük Sevcan Orhan 165 kez izlendi Sallasana Sallasana Safiye Soyman 163 kez izlendi Cine e Inima Mea Luara Vass & Copilul De Aur 160 kez izlendi Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 152 kez izlendi Hasan Yilmaz Salla Salla 149 kez izlendi Çilli Bom Ebru Polat 140 kez izlendi Kanka mı Sevgili mi Ankaralı Yasin 139 kez izlendi Çok Tatlısın Ankaralı Hadise 136 kez izlendi Seni Yerler Ebru Polat 128 kez izlendi Hadi Gari Sen De Gel Sevcan Orhan 126 kez izlendi Halkalı Şeker Kubat 126 kez izlendi Başkentli Resul – Ha Babam Ha İzmirli Taylan 2012 Albümü İzmirli Taylan – Abe Kaynana Roman Oyun Havaları – Gamzeli Yarim Ankaralı Coşkun 2012 Albümü Roman Oyun Havaları – Kaynana Hüseyin Kağıt – Çok da Deli Oynuyon Çubuklu Yaşar – Dilara İzmirli Taylan – Çiçekci Kız İzmirli Taylan – Gamzeli Yarim Armağan Arslan – Hastasıyız Dede Ankaralı Ayşe – Arama Beni Bülent Gökçe – Toka Takmış Zilli Ankaralı Namık – Dokumacı Kızlar İzmirli Taylan – Cır Cıngırdak Ankaralı Yasin – Annen Evde Mi Ankaralı Coşkun – Ha Babam Ha Ankaralı Namık – İp Attım Uçu Kaldı Ankaralı Ayşe – Efendim İşitmedim Roman Oyun Havaları – Bir Bakış Atar Ankaralı Namık – Cıt Cıt Cedene Hüseyin Kağıt – Bide Seviyom Dedi Başkentli Resul – Kızlar Dura Dura
mevsimsiz- Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2015 416 312 8 Aralık 2015 Konu Sahibi Iremm1 #4 Kızlar bende nişanım için hareketli giriş müziği arıyorum bildiğiniz varsa bana yardımcı olurmusunuz