• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan için ikram önerilerinizzz????

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlarr evde nişan düşünüyoruz kısmetse en fazla 35-40 kişi falan son zamanlarda nişan yapan yada yapacak olan arkadaşların ikram önerilerini öğrenebilir miyimmm? yemekli düşünmüyoruzzz..Fikirlerinizi bekliyorummm;)

Son düzenleme:
kuzenim sözünde kurabiyeler kekler felan yapmıştı :) bence sende güzel bi pasta yap yada al üstüne adınızı yazdır diğer ikramlarda kurabiye felan olsun meyve suyu felan alırsınız :)

payaşımın için teşekkürler:) pasta yapmak gibi marifetim olmadığından hazır alıcaz zaten su böreği düşünüyoruz ama bilmiyorum ki doğru bir seçim mi olur:(

bizde evde yaptık canım kuru pasta,milföy ve içecek verdik bi de pasta almıştık zaten yettii de arttı bile su böreği gibi zahmetli ikramlara hiç girmeyin derim

bizde evde yaptık canım kuru pasta,milföy ve içecek verdik bi de pasta almıştık zaten yettii de arttı bile su böreği gibi zahmetli ikramlara hiç girmeyin derim

Teşekkürler paylaşımın için:) su böreğini hazır yaptırıcaz zaten ancak yemesi konusunda sıkıntı olur mu bilmiyorum herkesin önünde masa olmuyacağından böreğin kesimi falan:)

Teşekkürler paylaşımın için:) su böreğini hazır yaptırıcaz zaten ancak yemesi konusunda sıkıntı olur mu bilmiyorum herkesin önünde masa olmuyacağından böreğin kesimi falan:)
zaten evin içi çok kalabalık oluyor canım 35 40 diyorsun ama sen ona 45-50 gözüyle bak yemesi de yapması da uğraştırıcı şeylere bulaşma hiç derim ben :1:

yemesi ve yapımı en pratik olan
milföy ve kurabiye tabii pasta olmazsa olmaz.
Ben bşrde mercimek köftesi diyeceğim ama o biraz uğraştırıcı olur onun yerine güvenilir bir yeren etsiz çiğ köfte alabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah yüzünüzü güldürsün, tamamına erdirsin.

yemesi ve yapımı en pratik olan
milföy ve kurabiye tabii pasta olmazsa olmaz.
Ben bşrde mercimek köftesi diyeceğim ama o biraz uğraştırıcı olur onun yerine güvenilir bir yeren etsiz çiğ köfte alabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah yüzünüzü güldürsün, tamamına erdirsin.

Tatlım amin ya çok teşekkürler güzel dileğin için hepimiz için öyle olur inşallah:)nişan pastası dışarıda yaptırıcaz zaten aslında mercimek köftesi komşu desteği ile olabilir seçenekler arasına aldım:)

Back