Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun uzun ve zayıfsan 6 çok güzel olur. ama benim gibi hem uzun hem kalçalıysan olmaz.
orta boyluysan ozaman 5 süper olur çok beğendim çok şık o tarzın zümrüt yeşili de çok yakışır.
renk gercekten hos ama nısan oldugu ıcın daha cıvıl cıvıl renkler tercıh etsen dha ıyı olur :)Ben rengini bu tarz düşünüyorum zaten hangisini seçersem seçeyim..
Aşık oldum bu renge.
Eki Görüntüle 1006033
nişanı evde yapacaksanız bence çok abartı durur bu modeller
ama salonda yapılacaksa 2 nolu hoş duruyor
renk gercekten hos ama nısan oldugu ıcın daha cıvıl cıvıl renkler tercıh etsen dha ıyı olur :)
pudra rengi gercekten cok hos:) Bende soft, duru bir renk istiyorum canım zaten mint yeşili görmekten usandım :)
Pudra ve somon da çokça tercih edilenler arasında, daha baskın tonları da ben sevmiyorum sanırım..
Canım selam ben 1 ve 5 diyorum 1 deki minik kol detayını ve sırt tülünü 5 e ekletebilir misin acaba , diktirmek istersen sana gelinliğimi diktirdiğim ablayı önerebilirim , makası çok iyi kiminle provaya gittysem bana bunu söylediler ..
mümkün olduğunca çok yere git eğer istanbuldaysan kadıköy fatih mutlaka gez sonra içine sinen biriyle otur çizdir önce içine sinen modeli direk bu resimdeki olsun değil hayalinde ne varsa söyle eklesin çıkarsın mutlaka içine sinsin .
bence 1 ve 6 çok güzller bnde kısmet olurda alırsam o ikisii gibi birşey alırdım :)
Canım akrabamın Fatih' te moda evi var gelinlik ve abiye üzerine orada yaptırmayı düşünüyorum. Aslında çok güzel, farklı şeylerde ortaya çıkararabiliriz kafamda birşey olsa kol eklenir, sırta tül eklenir vs. değişiklikler yapılabilir ama öncelikle kafamda birşeyi belirlemiş olmam lazım, o helen kol düşünmüştü altta ipek şifon ama göğüs hizasından mı başlamalı etek kısmı, yoksa bel aşağısından A tipi şeklinde mi olmalı onları henüz konuşmadık.
5,6,8 olabilir zayıf ve uzunsanız
Elbienizle foto paylaşmayı unutmayın dikildiğinde:)
Merakla bekliyor olacağız:)
bence 1 ve 6 çok güzller bnde kısmet olurda alırsam o ikisii gibi birşey alırdım :)
canım en güzeli deneyerek görmen, aklındaki model yakışmayabilir ya da farklı bi model giydiğinde üzerinde görünce bayılabilirsin , bence çalışıyorsan haftasonları ya da akşamları iş çıkışı erkenden gidip dene bir sürü elinde böle bi imkan da varmış işte ne güzell ..
denediklerinin resimlerini buraya koysan daha da güzel olur nasıl durduğu renk konusunda vs yorum yapabiliriz
5. elbiseye bayıldım ben
hatta bulsam şu an direk alırım
o kadar beğendim yani