• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için elbise

melxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
1
48
İstanbul
merhaba kızlar, benim eylül ekim gibi evde kız isteme ve nişan olacak ikisi birlikte, bir türlü ne giyeceğime karar veremiyorum ağır bi tuvalet olmaz hem evde olduğu için hemde az kişi olacak zaten. ne giyebilirim lütfen bana fikir verin :( :43:

Son düzenleme:
$yeni-sezon-nişan-abiye-kıyafetleri.jpg

bunu da çok beğendim kızlar sizce nasıl? :32:

son paylaştığın en güzeli bence ama nişanlık kadar ağır değil.kardeşinin kuzeninin düğününde de giyersin. tül basit duruyor tafta bir elbise olabilir.foto eklemeyi bilsem benimkini koyardım ama bilmiyorum nasıl ekleniyor. ben çok aradım ama kimsede görmediğim kadar güzel ve farklıydı elbisem. zümrüt yeşili tafta arkası çapraz bağlı. 2 parmak askılı beden ve göğüs bölümü ful drapeli.eteğin başladığı yrde el büyüklüğünde taş ve boncuk işlemesi var.eteğimin de altında 4 kat astar tül vardı hafif hacimli duruyordu bu şekilde dökümleri çok hoş durdu.herkes bayıldı vala.

son paylaştığın en güzeli bence ama nişanlık kadar ağır değil.kardeşinin kuzeninin düğününde de giyersin. tül basit duruyor tafta bir elbise olabilir.foto eklemeyi bilsem benimkini koyardım ama bilmiyorum nasıl ekleniyor. ben çok aradım ama kimsede görmediğim kadar güzel ve farklıydı elbisem. zümrüt yeşili tafta arkası çapraz bağlı. 2 parmak askılı beden ve göğüs bölümü ful drapeli.eteğin başladığı yrde el büyüklüğünde taş ve boncuk işlemesi var.eteğimin de altında 4 kat astar tül vardı hafif hacimli duruyordu bu şekilde dökümleri çok hoş durdu.herkes bayıldı vala.

keşke resim ekleyebilsen canım. ben pek abartı sevmem bide evde olacağı için daha sade ve basit şeyler istiyorum:1:

Eğer omuzlarınız geniş değilse straplez giyinmeyin bence. Yakışan yakışmayan strapleze sardı yau. :s Çok kötü oluyor sonra.

kırmızı sade guzel dıgerı de seklı guzel ıkısıı de al sen:)

Back