• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan için dans müziği

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar arkadaşımın ekimde nişanı var ve biz ilk dans için demode olmayan herkesin kullandığı müzik olmayan slov buram buram aşk kokan bir dans müziği arıyoruz yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim ...

demode olmayan derken göreceli bir kavram olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir.
herkes için aynı hissi uyandırmaz parçalar
mesela ben düğünümde ilk dansımı zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam da dans etmiştim. hatta baha çalmak istediler izin vermedim zekai tuncada ısrar etmiştim.
o şarkıyı ne zaman dinlesem gözlerim dolar ve benim hiç eskimeyen vazgeçilmezim...

arkadasınız ve nişanlısının ortak parçaları yada ortak sevdikleri sanatçılardan seçebilirsiniz.

kızlar arkadaşımın ekimde nişanı var ve biz ilk dans için demode olmayan herkesin kullandığı müzik olmayan slov buram buram aşk kokan bir dans müziği arıyoruz yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim ...

Mustafa ceceli- sevgilim şarkısı çok güzel bence :16:

Geçenlerde arabada radyoda dinlediğim ve buram buram ask kokan beni de aska getiren bir şarkı önerebilirim; Mustafa Ceceli Sevgilim.

Sevgilim saçların tarayıp, gerdanını okşayıp, ninniler söyleyip; dizlerimde uyutsam seni :24:

Allah'ım aşka geldim :1:

Eda-metin özlüklü ıssız ada
Eylem aktaş bir elmanın yarısı
Toygar Işıklı sen eşittir ben
Mustafa Ceceli Sevgim

Mustafa ceceli hastalikta saglikta-mustafa ceceli sevgilim bunlari dinlerken hep kendimi sevgilimle dans ederken hayal etmisimdir:)

Kenan dogulu(gelinim) | İzlesene.com Video

sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim

Güneşimi hak ettin
Sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim

Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Bu yüreği başkası çözemez

sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim

güneşimi hak ettin
sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim

Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel

Telli duvaklı gelinlikler
Görmedi hiç böyle taze
Dualar ediyor bebekler
Kavuşmalı bak bu bedenler

Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel

Kesinlikle bu olmalı benceeeee. çok güzel bi dans şarkısı ve çok anlamlı :)

Ya artik klasiklesti bayagi ama bn hala cok begeniyorum tuylerim diken diken oluyor rafet elroman omrumun sahibi, kuti melek...nir de ferhat gocer-uzum u de cok begenirim.

Son düzenleme:
sezen aKSU-SEYİRLİK DEGİL ÖMRÜLÜK OLSUN.Benim nikah müzigimdi hem müzigi hem sözleri çok uygun helde esmerse adına doyulmaz bir deneyin dansedin yada sesini aç kulaklığını tak son se dinle tüylerini diken diken eden bir parca hatta bu konuyu okurken bunu dinliyordum bu kadar tesadüf olur demedi deme pişman olmazsın herkeste tercih etmez emin ol....

Back