kıslar ya benin nışanlığım pembe damatlıkta çok koyu füme ama takım çok hoş pembe de kravat gömlek ne olmalı. gerçi kravatta biraz sorun çıkarıyor. fikri olan var mı kravat ve gömlek hakkında. nışan 12 mart ...
nisanlik koyu pembe mi acik pembe mi eger koyu pembeyse gömlek olarak siyah bogar acik pembeyse toz pembeyse siyah bogmaz hos durur beyaz ve siyah klasik renkler
nisanlik koyu pembe mi acik pembe mi eger koyu pembeyse gömlek olarak siyah bogar acik pembeyse toz pembeyse siyah bogmaz hos durur beyaz ve siyah klasik renkler
beyaz gömlek pembe kravat uygun olur gibi geldi bana...satın aldığınız yerde fikir vermediler mi? onlar bu işin uzmanı gibi neyle ne gider çok iyi fikir veriyorlar...pembe kravatı sorun etmesin ya hoş olur bence :) gri takımla da süper giderdi aslında ama siz koyu füme tercih etmişsiniz onla da hoş olur
bakalım bugün o tarz kravat da bakmaya çalışacağım tabi vakit kalırsa işten. canım gri almak istedik ama çok karışan oldu damatlık siyah olurmuş bende siyah istemedim en azından füme olsun dedim :)
senin nişanlıgın ile uyumlu olması hoş olabilir belki ama nişanlının takımı ile uyumlu bir kravat seçerseniz daha şık durur en azından farklı zamanlarda kravatını kullanabilir.
biz nişanlımın takımına uygun almıştık gayet şık oldu
allah tamamını erdirsin canım çok fazla stres yapma keyfini çıkar gecenin en güzel kızı sen olucaksın çünkü