• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıklarıma sizde fikir verir misiniz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Kızlar 10ekimde nişanım var :) evde olacak yaklaşık 50 kişi. Bende çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Nişan tepsisinde aynalı olan çok hoşuma gitti biraz pahalı ve yükseltici ile çok pahalı olacak. Diğeri biraz daha uygun. Onuda sevdim :) sadece bi kere kullancam diyip uygun olanı mı alayım yoksa bi daha mı nişanlancam diyip aynalı olanı mı alayım ?

Eklentiler

• 125584342_tn50_0.jpg
    125584342_tn50_0.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 302
  • 125703882_tn50_0.jpg
    125703882_tn50_0.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 240
Kızlar 10ekimde nişanım var :) evde olacak yaklaşık 50 kişi. Bende çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Nişan tepsisinde aynalı olan çok hoşuma gitti biraz pahalı ve yükseltici ile çok pahalı olacak. Diğeri biraz daha uygun. Onuda sevdim :) sadece bi kere kullancam diyip uygun olanı mı alayım yoksa bi daha mı nişanlancam diyip aynalı olanı mı alayım ?
Öncelikle hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin inşaALLAH...(amin...):)
Bence 2. tepsi daha hoş duruyor. :KK25:

canım bencede 2.daha hoş zaten :) bişey soracağım bu yükseltici dediğiniz ne acaba:oops:

Back