çok sağol, biliyo musun ben dün akşam ne yaptım?: işten eve dönerken (sen mukavva kullandın sandığım için)kırtasiyeden mukavva aldım, jelatin aldım, ben bu mukavvaların dayanıklı olmadığını düşündüğüm için ağır şeyler koymadım içine, şu anda baba evinde çeyizim serili cuma günü kayınvalidem gelip bakacak çeyizlerime, ben de çeyizimin daha özenli olmasını istediğim den değişik bişeyler yapma arayışındaydım, sonra senin yöntemini gördüm, mukavvayı alüminyum folyo ile kapladım, üzerine nekadar oyalı tülbent versa güzelce dizdim, jelatinledim kenarlardan zımbaladım, üzerine de tül ve kurdeleden süs yaptım, patik ve lifleri de aynı yöntemle paketledim, görsen çok şeker oldular, daha dün akşam yaptım gece yarısına kadar uğraştım, ama inşallah çok beğenir görenler de emeğime değer, ne bilim yaa accayim meraklıyım hiç böyle olucamı düşünmemiştim, herkes de bana şaşıyo zaten senin gibi modern bi insan nasıl olurda çeyiz işlerine bukadar kafa yorar diye: ama bunun modernlikle filan ilgisi yok bencee bir kere evleniyosun ve içinde bişey kalmasını istemiyosun, ne bilim içim pır pır, umrumd değil bişey kim ne derse desin özenicem tabi, bunları yaparken hiç yorulmuyorum ki ben her akşam işten çıkıyorumm ya çeyiz için çarşıya iniyorum yada eve gidip havluya dantel dikiyorum, kurdelalarla haşır neşir oluyorum,öyle işte, ay tatlım çok yazmışım, kaptırdım işte, sözün kısası koyduğun fotolar çok işime yaradı, yaptıklarımı yüklicem inşallah, görürsün sen de, bide şu dayanıklı dediğin malzemeyi nereden ve kaça aldın yazar mısın. tekrar mutluluklar diliyorum canım...