• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıklarım ve damat tarafına gıdıcek olan bohcalar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evet canım bu ctesi seninkide öyleydi sanırım heyecan varmı :9:

olmaz mı ya hatta ölcem heyecandan. her gece ruyamda aksılıkler olmus gıbı goruyorum hayırlısıyla atlatırız ıns ıkımızde

parayla alinanin sonu yok gercekten ama kendi ellerinle yaptiklarin muhtesem. ne kadar guzel elinden geliyor

ellerine emeğine sağlık canım :)

tesekkur ederım kızlar... bos durmayı sevmıyorum zamanımı öle degerlendırmeye calısıyorum bende. eger begendıysenız ne mutlu bana :D

canım maaşalah herkese bohça çıkarmışsın bizim burda damada ve geline bohça çıkar nişan bohçası adı altında adan zeye herşey alınır ailelere isteğe göre çıkar maaşallah sen eltinin görümcenin ailelerinede bohça yapmışsın hepsi çok güzel olmuş

canım maaşalah herkese bohça çıkarmışsın bizim burda damada ve geline bohça çıkar nişan bohçası adı altında adan zeye herşey alınır ailelere isteğe göre çıkar maaşallah sen eltinin görümcenin ailelerinede bohça yapmışsın hepsi çok güzel olmuş

cok tesekkur ederım cnm bende sadece gelın ve damat olsun ıstedım ama kaynanam ısrarla butun aıleye dıyınce elımden geldıgınce bısıler yaptım sızlerınde böle begnmesı benı mutlu edıyor

çok ayrıntılı ve güzel olmuş özellikle senin el emeklerini çok beğendim. iğneliğin bana da fikir oldu bende düğün için yapabilirim:3:

herşeyin çok güzel maşallah yastığın çok cici olmuş bohçalarında böyle verildiğini bilmiyodum bohçaya sarmadan jelatinlemişsiniz ben baya geride kalmışım anlaşılan :9:

Hayirli olsun dügününüz ne zaman kismetse?

Biz de nisanda bohca cikardik detayli bir sekilde. Dügünde yapmiycaz.

Sadece dügünden sonra el öpmeye gidecegimiz teyze amca hala dayiya gömlek, havlu, tülbent, patik ve corab gibi ufak bir hediye hazirlanacak.

Adet öyleymis bizim orda.

Hayirli olsun tekrar Allah tamamina erdirsin :nazar:

çok ayrıntılı ve güzel olmuş özellikle senin el emeklerini çok beğendim. iğneliğin bana da fikir oldu bende düğün için yapabilirim:3:

cok tesekkur ederım cnm.piyasada cok ıgnelık gordum ama hosuma gıtmedı bende oturdum kendım yaptım :)

herşeyin çok güzel maşallah yastığın çok cici olmuş bohçalarında böyle verildiğini bilmiyodum bohçaya sarmadan jelatinlemişsiniz ben baya geride kalmışım anlaşılan :9:

gerıde degılsındır ya .... heryerde farklı oluo sımdı kaynanama gelıp gormek ısteyen falan olurmus bızde böle yaptık kı kırlenmesın hemde hersey net gorunsun. benım etrafımda artık genelde böle oluo.. ayrıca guzel sozlerın ıcınde tesekkur ederım

Hayirli olsun dügününüz ne zaman kismetse?

Biz de nisanda bohca cikardik detayli bir sekilde. Dügünde yapmiycaz.

Sadece dügünden sonra el öpmeye gidecegimiz teyze amca hala dayiya gömlek, havlu, tülbent, patik ve corab gibi ufak bir hediye hazirlanacak.

Adet öyleymis bizim orda.

Hayirli olsun tekrar Allah tamamina erdirsin :nazar:

tesekkurler tatlım bızde artık baska bohca yapmıcaz hepsı bu kadardı. dugunum allah kısmet ederse 30 hazıran 2012 de senın ne zamn

Güle Güle kullansın sahipleri çok hoş olmuş.

Ama senin yaptığın bohçalar onlarınkinin yanında biraz sade kalmış. Erkek tarafı baya baya çeyiz düzmüş.

Güle Güle kullansın sahipleri çok hoş olmuş.

Ama senin yaptığın bohçalar onlarınkinin yanında biraz sade kalmış. Erkek tarafı baya baya çeyiz düzmüş.

oncelıkle tesekkur ederım fakat
canım sızın orda nedır bılememde erkek almıyoruz onlar kız alıyolar tabıkıde yapılacak ve tabıkıde onlarınkının benden kat kat fazla olması gerekıcek ben yıne de hepsıne adette olmayan bır suru sey aldım. mesela erkege nevresım konmaz ken ben koydum yıne aynı sekılde eltıme ve gorumcemede koydum.yanı dogrusu böle bı yorumda bulunmanız benı uzdu

bence en iyisini yapmışsın ben çok çok beğendim o iğnelikte hiç iğne kalmaz inş:9:[/QUOTE]

benımkınde yetmedı takvıye yaptık ıns senınkıde öle olur :)))

Simdiden hayirli olsun canim.
Benim de 8 Temmuz nasipse :)

tesekkur ederım cnm senıde sımdıden tebrık edıyorum allah kısmet ederse ben o tarıhte 1 haftalık evlı olucam :))

Cok tesekkür ederim :)
Evet bir haftalik yeni gelin olmus olacaksin insaAllah :)
Balayini nerde düsünüyorsunuz siz? Bi planiniz var mi?

hayır tatlım ama bodrum olmayacagı kesın sımdı daha karar vermedık bı gezelım dıyoruz bıraz orda bıraz orda bıde aklımdan marmarıs ve kusadası gecıyo o yuzden karar vermıs degılım tatlım

Hazırlanması güzel omuş canım. Evet çok tefarruatlı bohça hazırlamışsın. Düğünden sonra gider böyle bohçalar bizde. Hadi hayırlısı bakalım.

Back