Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bu ctesi seninkide öyleydi sanırım heyecan varmı
parayla alinanin sonu yok gercekten ama kendi ellerinle yaptiklarin muhtesem. ne kadar guzel elinden geliyor
ellerine emeğine sağlık canım :)
canım maaşalah herkese bohça çıkarmışsın bizim burda damada ve geline bohça çıkar nişan bohçası adı altında adan zeye herşey alınır ailelere isteğe göre çıkar maaşallah sen eltinin görümcenin ailelerinede bohça yapmışsın hepsi çok güzel olmuş
çok güzeller yaa
çok ayrıntılı ve güzel olmuş özellikle senin el emeklerini çok beğendim. iğneliğin bana da fikir oldu bende düğün için yapabilirim
herşeyin çok güzel maşallah yastığın çok cici olmuş bohçalarında böyle verildiğini bilmiyodum bohçaya sarmadan jelatinlemişsiniz ben baya geride kalmışım anlaşılan
Hayirli olsun dügününüz ne zaman kismetse?
Biz de nisanda bohca cikardik detayli bir sekilde. Dügünde yapmiycaz.
Sadece dügünden sonra el öpmeye gidecegimiz teyze amca hala dayiya gömlek, havlu, tülbent, patik ve corab gibi ufak bir hediye hazirlanacak.
Adet öyleymis bizim orda.
Hayirli olsun tekrar Allah tamamina erdirsin
cok tesekkur ederım cnm.piyasada cok ıgnelık gordum ama hosuma gıtmedı bende oturdum kendım yaptım :)
bence en iyisini yapmışsın ben çok çok beğendim o iğnelikte hiç iğne kalmaz inş
tesekkurler tatlım bızde artık baska bohca yapmıcaz hepsı bu kadardı. dugunum allah kısmet ederse 30 hazıran 2012 de senın ne zamn
Güle Güle kullansın sahipleri çok hoş olmuş.
Ama senin yaptığın bohçalar onlarınkinin yanında biraz sade kalmış. Erkek tarafı baya baya çeyiz düzmüş.
Simdiden hayirli olsun canim.
Benim de 8 Temmuz nasipse :)
tesekkur ederım cnm senıde sımdıden tebrık edıyorum allah kısmet ederse ben o tarıhte 1 haftalık evlı olucam :))
Cok tesekkür ederim :)
Evet bir haftalik yeni gelin olmus olacaksin insaAllah :)
Balayini nerde düsünüyorsunuz siz? Bi planiniz var mi?
hepsi çok güzeller takı kurdelesi çok yaratıcı harıka olmuşş