Ayy hepsi çok güzel yaaa, ellerine sağlık. Düğünden önce yine bohça götürcekmisiniz?
Bide bunlar çok fazla değilmi yaa:) Bana sadece kayınvalideden bohça geldi, bende sadece aşkıma bohça götürdüm, çok azdı ama bizimkisi, eşofman, gömlek felan filan..
Annem bi sürü konuşmuştu bohçayı görünce bunumu getirdiler getire getire diye neyse bizde az götürürüz o zaman dedi
dugun zamanı baska bohca olmucak canım. hepsı bu kadar:))) ıcımden böle geldı aldım hatta gozume az bıle gorundu damada aldıklarım ama karsı taraf cok almayınca bu kadarla yetındım bende. bana gelenlerıde getırdıklerınde koyarım
Anladım canım, Allah mesut etsin. Bence bu kadar yeterli abartma:) Kendi emeklerin ile yaptıklarında çok güzel.
hepsi çokkk güzellerrr yaaa
bu kadar çok şey götürmeye gerek varmı ama ben bilmiyorum da
Allah mesut etsin, hayırlı uğurlu olsun canım.Ben sadece nişanlıma bohça yapmıştım, o bile çok sadeydi. Bana çok fazla geldi ama tabi ki senin içine nasıl sindiği önemli
Bayıldım ya.. Allahım mutluluğunu da daim etsin canım.. Benimde nişana az kaldı ve ortada daha hiç birşey yok. Gözüm korktu :)
Çok özenmişsin canım güle güle kullansınlar. Senin gibi bir gelinleri olduğuna şükretsinler
tesekkur ederım cnm. bız aılelerede yapmaya karar verdık o yuzden böle bısı cıktı orataya :)))
tesekkurler tatlım. senın nısan ne zaman, rabbım gonlune gore versın herseyı ıns
tesekkur ederım tatlım:)) sanırım böle bı ıltıfatı hak ettım gercekten
Nasip olursa benim nişanda 28 Ocakta. Şehir dışından gelecekler o yüzden telaşlı olacak galiba biraz :)
canım hayırlı uğurlu olsun benimde bohçam pazar günü geldi bizde onlar giderken onlarınkini verdik çok keyifli ve güzeldi. ben sizin kadar ayrıntılı foto çekmediğim için eklemicem. bu hafta sonuda nişanımız varrr
senınle aynı gundeydı nısanımız yanlıs hatırlamıosam. bızım bohcalar daha gelmedı bızde goturmedık. salı yada carsamba gelırler persembede bız gıderız dıe dusunduk ama bakalım. ayrıntılı olmasada cektıklerını paylassaydın keske. bende ılerde hatıra kalsın dıe cektım bende böle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?