Nişan nişan hazırlıklarım ve damat tarafına gıdıcek olan bohcalar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
nısanıma bı hafta kaldı sızlerle hazırlıkları paylasmak ıstedım.

yüzük yastığım

iğneliğim ( kendım yaptım tam bıtmedı ıgnelerın batacagı kopugu koymak kaldı bır tek )

takı kurdalelerimiz bunlarıda ben yaptım

buda nısan esnasında kullanılıcak olan sepetimiz

arkadaslarımın bıleklerıne takıcagımnedıme bıleklıklerı bunlarıda ben yaptım

damada alınan saat

tras takımı, tras makınası ve bakım malzemelerı

seccade havlu takke ve tespıhı (ben yaptım)

damada konulan nevresim takımı

damada konulan gomlekler

damat hırkası pantolon gomlek camasır ve cuzdan kemerı

damadın pıjama ve esofman takımı

Ayy hepsi çok güzel yaaa, ellerine sağlık. Düğünden önce yine bohça götürcekmisiniz?

Bide bunlar çok fazla değilmi yaa:) Bana sadece kayınvalideden bohça geldi, bende sadece aşkıma bohça götürdüm, çok azdı ama bizimkisi, eşofman, gömlek felan filan..

Annem bi sürü konuşmuştu bohçayı görünce bunumu getirdiler getire getire diye neyse bizde az götürürüz o zaman dedi

dugun zamanı baska bohca olmucak canım. hepsı bu kadar:))) ıcımden böle geldı aldım hatta gozume az bıle gorundu damada aldıklarım ama karsı taraf cok almayınca bu kadarla yetındım bende. bana gelenlerıde getırdıklerınde koyarım

Anladım canım, Allah mesut etsin. Bence bu kadar yeterli abartma:) Kendi emeklerin ile yaptıklarında çok güzel.

Anladım canım, Allah mesut etsin. Bence bu kadar yeterli abartma:) Kendi emeklerin ile yaptıklarında çok güzel.

cok tesekkur ederım cnm o senın gonlunun gusellıgı

hepsi çokkk güzellerrr yaaa
bu kadar çok şey götürmeye gerek varmı ama ben bilmiyorum da

cok tesekkurler canım.bu kadar goturmek gerekır mı bılmıyorum ama herkez butcesıne adetıne gore yapıyo tatlım benım ıcımden böle gectı böle yaptım :))

Allah mesut etsin, hayırlı uğurlu olsun canım. Ben sadece nişanlıma bohça yapmıştım, o bile çok sadeydi. Bana çok fazla geldi ama tabi ki senin içine nasıl sindiği önemli

Bayıldım ya.. Allahım mutluluğunu da daim etsin canım.. Benimde nişana az kaldı ve ortada daha hiç birşey yok. Gözüm korktu :)

Allah mesut etsin, hayırlı uğurlu olsun canım. Ben sadece nişanlıma bohça yapmıştım, o bile çok sadeydi. Bana çok fazla geldi ama tabi ki senin içine nasıl sindiği önemli

tesekkur ederım cnm. bız aılelerede yapmaya karar verdık o yuzden böle bısı cıktı orataya :)))

Bayıldım ya.. Allahım mutluluğunu da daim etsin canım.. Benimde nişana az kaldı ve ortada daha hiç birşey yok. Gözüm korktu :)

tesekkurler tatlım. senın nısan ne zaman, rabbım gonlune gore versın herseyı ıns

Çok özenmişsin canım güle güle kullansınlar. Senin gibi bir gelinleri olduğuna şükretsinler

tesekkur ederım tatlım:)) sanırım böle bı ıltıfatı hak ettım gercekten

Nasip olursa benim nişanda 28 Ocakta. Şehir dışından gelecekler o yüzden telaşlı olacak galiba biraz :)

Nasip olursa benim nişanda 28 Ocakta. Şehir dışından gelecekler o yüzden telaşlı olacak galiba biraz :)

rabbım mutlulugunu daım etsın. hıc telas yapma dıcem ama bılıyorum kı telas olucak o yuzden o anların tadını cıkarmaya bak hıc strese sokma kendını. sımdıden tebrık ederım

canım hayırlı uğurlu olsun benimde bohçam pazar günü geldi bizde onlar giderken onlarınkini verdik çok keyifli ve güzeldi. ben sizin kadar ayrıntılı foto çekmediğim için eklemicem. bu hafta sonuda nişanımız varrr

senınle aynı gundeydı nısanımız yanlıs hatırlamıosam. bızım bohcalar daha gelmedı bızde goturmedık. salı yada carsamba gelırler persembede bız gıderız dıe dusunduk ama bakalım. ayrıntılı olmasada cektıklerını paylassaydın keske. bende ılerde hatıra kalsın dıe cektım bende böle :))

evet canım bu ctesi seninkide öyleydi sanırım heyecan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…