- 12 Şubat 2008
- 181
- 1
- 36
- Konu Sahibi naughty_girl
Arkadaşlar nişan alışverişinizi nsl hazırlıklar yaptığınızı neler aldığınızı nişanınızı nerde yaptığınızı nsl geçtiğini kısaca anlatırmısınız siz hangi duygular içindeydiniz vb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar nişan alışverişinizi nsl hazırlıklar yaptığınızı neler aldığınızı nişanınızı nerde yaptığınızı nsl geçtiğini kısaca anlatırmısınız siz hangi duygular içindeydiniz vb.
hiç birşey benım istedigim gibi geçmedi naşanımda
ama yine de hoş tu ben çalıştıgım için alışverışı hafta içi bir güne sıgdırmak zorundaydık ve öyle de oldu kıyafetler falan filan hepsini bir günde hallettik nişan bize ait oldugu için babam piknik alanın da olmasını istedi bende karışmak istemedim ben kafe gibi biryerde olmasını istiyordum aslında pastayı nişanlım almıştı kalp li şık bi pastaydı babam yemekçi tutup yemek falan da yaptırmıştı yemekler yendi yüzükler takıldı takı takıldı sonrada pastayı kestik herkez tebrik etti bu kadar eve döndügümüzde ben göz yaşlarımı tutamadım çünkü hiç birşey istedigim gibi olmamıştı neyse sonra misafirler gitti nişanlım ve ben üzerimize rahat birşeyler giyerek kendimizi sahile attık gece geç saatlere kadar sahilde oturduk güldük agladık öylesine acı tatlı bir gündü........................
Bu arada alakasız oldu biliyorum ama biri bana resim eklemeyi öğretebilir mi ne cahalım dimi fisfisfis
yooo hiçde cahil değilsin ben bu soruyu ilk üye olduğumdan beri soruyorum.işin kötüsü hala yapamıyorum..kaydirigubbakcemile3
ben öğretem sevabına :roflol:belki biri görür de öğretir :))
Ben 33 gün önce nişanlandım.Kıyafet işini benimki 7 dk,nişanlımınki 5 dk olmak üzere rekor sürelerde hallettik:))))Bir başka günde kıyafetime uygun çanta ve iççamaşırı adık.Nişanımız bistro cafede yapıldı,canlı müzik eşliğinde.60 kadarda misafirimiz vardı.İkramlarıda kendimiz belirledik kuru pasta-yaş pasta-çerez vede sınırsız soğuk içecek.Cafeye kişi başı ücret ödedik.Herşey çok güzedi.Nişandan sonra yakın arkadaşlarımızla deniz kenarında bir cafeye gittik.The end