• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan genel olarak nasıl baslar nasıl biter ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

uzul29

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
597
113
648
arkadaslar nişan salonda ise nasıl baslar ve nasıl biter
önce dans edilirmi?
müziklerde bildiginiz güzel dans şarkıları neler?
herkesin bilgisine ihtiyacım var..:bbo::uhm::uhm:

geçen hafta nişanlandım dış mekanda. ilk önce giriş dans müziğimiz çaldı. dans ettik.5 dk. mola daha sonra nişan yüzükleri aile büyükleri tarafından takılıp kısa bi konuşma oldu. sonra 5- 10 dk mola verdik yine aralarda tabi müzik çalıyordu. sonra takı töreni oldu. 1 saat sürdü gibi bişi arkada slayt hazırlamıştım nişanlımla olan resimlerimizi gösteren fonunda müziğimiz . ondan sonra oynama faslı oldu biraz sonra pastamız geldi seçtiğimiz müzikle. sonra yine oynama faslı :) mekan sahipleri zaten dvmlı yardımcı oluyorlar.

cok teşekkür ederim bilgilenmem lazım benımde aralıkta işallahh:)

takı törenindemi slayt gösteriniz oldu acaba?

evet canım takı töreninden 5 dk önce projeksiyonu kurdurdum sonra takı töreni başlayıncada slaytta gösterime girdi hem fon müziğide güzeldi hem oturanlar sıkılmadı izlediler dikkatlerini çekti yani , hoştuhihoyyyt

benim nişanımda önce hareketli bir müzikle ışık gösterileri arasında girdik , daha sonra kısa bir konuşma ve yüzüklerimiz takıldı. kayınvalidem geldi hediye kolye almıstı onu taktı, biz de nişanda takı takma adeti olmadıgından takı toreni olmadı, daha sonra ilk dansımız yaptık. danstan sonra da tüm masaları dolasıp herkese hosgeldiniz dedik , o arada yemek servisi ve canlı müzik basladı. masalarımızın dolasması bitince bi 10 dk filan dinlendik daha sonra da dj ile dans müzigi basladı , hopladık , zıpladık, onlar denizlili oldugundan arada 5 dk lık bi zeybek oynadılar baba ogul kız kardes, ondan sonra pasta kestik , en son da biz karadenizliyiz horon oynadık öylle gecti gitti valla.

Back