Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisesine karar veremeyenler buraya......

1 2 3

3.elbisenin pudra rengini kafanızda canlandırın.3. elbisenin omuz kısmını 2.resimdeki gibi düsünün alt kısmıda 1.elbisedeki gibi olursa nasıl olur?

Son düzenleme:
zehra_ist k,bkma cnm mesaj sayim dolmadigi icin cevaplayamadm burdan yaziorum ama insaalah gorursun.ben henuz elbiseyi bulmus deilim o kadar arastirdim internetdede yok bulamiom .ayrica ben kibrista yasiorum turkiyeden nerde hangi fiyata bi fikrim yok.mecburen diktircem sanirim

Bu gösterdiğin modeldemi dikticeksin bunu bulman çok zor kesinlikle diktirmen gerekiyor.
bende aynı model de ve pudra rengi diktirmek istiyorum.ama en azından bir resim ve dikilmiş hali çok güzel olucak.

öncelikle hayırlı olsun canım elbise bence çok güzel birinci eklediğin saç modeliylede çok hoş olur ama aile arasında olunca gögüs dekoltesi biraz fazla gibi onun dışında herşey çok güzel

Bu gösterdiğin modeldemi dikticeksin bunu bulman çok zor kesinlikle diktirmen gerekiyor.
bende aynı model de ve pudra rengi diktirmek istiyorum.ama en azından bir resim ve dikilmiş hali çok güzel olucak.

evet benım sozlumun aılesıde bıraz dekolteye karsı ben bu modelı daha uygun buldum hem mutevazı hem şık dedıgın gıbı bulmak cok zor eylule kadar zamanım var bakalım kısmet.cok daha guzel bı elbıse bulup vazgecebılırımde bana bellı olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…