Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisesine karar veremeyenler buraya......

arzuanill

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
58
0
16
K.K.T.C.
yakın zamanda nısanı olacaklar toplanın bırbırımızden fıkır alısverısnde bulunalım sac makyaj kıyafet ayakkabı cok ısımız var cooookkkkkkkkkkkkkkkkk

Eki Görüntüle 675186 ben bu elbıseyı dusundum nısanım ıcın ama nasıl bulcamn bılmıyorum nısan aıle arası bı restorantda olacak
simdiden hayirli olsun dileklerimde buluniyim basta :) Aile arasi kücük birsey olucaksa fazla abartili Abiye tarzi yerine daha sade olabilir
Diz boyu yada önü kisa arkasi uzun gelen elbiseleer cok hos.Pudra rengi yada gül kurusu cicek detayi yada tek omuz detayi olabilir, altina pudra renk ayakkabi.Sac olaraka yandan topur ve pudra-gümüs tonlarinda göz makyaji :)

fikirlerin ve iyi dileklern icin tesekkür ederim..zamanım cok bakalım bulabılırsem soyledıklerını dıkkate alcm:)

elbise gayet hoş üst tarafı incili ya da taşlı olanı birçok abiye elbise satan mağazada var bu elbiseyi de bulabilsin bence.abartılı olmaz bence dışarıda yapılacak bi nişan için hafif bi makyaj, saçını da topuz yaptırırsan bence çok hoş olursun. hayırlı olsun şimdiden

tesekurler bende aynen oyle dusunmustum :) sac olarakda bunlardan bırı

kızlar gitti gidiyorda cok şık ve uygun fiyata abiyeler buldm ama daha önce internetden alısverıs yapmadm ne kadr güvenlr bilmyrm

bu elbise de çok güzelmiş ama ilk gösterdiğin favorim

interrnetten alman ne kadar sağlıklı olur ki? denemeden alıcaksın,kumaşı nasıl bilmiyorsun,ya sende istediğin gibi durmazsa?:44:
ilk gösterdgimin aynısını bulamyrm gitti gidiyorda asagıdkıleri buldm 249 tl ye ama dedgnz gbi denemedn görmedn nasl olr bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…