Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdiden hayirli olsun dileklerimde buluniyim basta :) Aile arasi kücük birsey olucaksa fazla abartili Abiye tarzi yerine daha sade olabilirEki Görüntüle 675186 ben bu elbıseyı dusundum nısanım ıcın ama nasıl bulcamn bılmıyorum nısan aıle arası bı restorantda olacak
simdiden hayirli olsun dileklerimde buluniyim basta :) Aile arasi kücük birsey olucaksa fazla abartili Abiye tarzi yerine daha sade olabilir
Diz boyu yada önü kisa arkasi uzun gelen elbiseleer cok hos.Pudra rengi yada gül kurusu cicek detayi yada tek omuz detayi olabilir, altina pudra renk ayakkabi.Sac olaraka yandan topur ve pudra-gümüs tonlarinda göz makyaji :)
tesekurler bende aynen oyle dusunmustum :) sac olarakda bunlardan bırıelbise gayet hoş üst tarafı incili ya da taşlı olanı birçok abiye elbise satan mağazada var bu elbiseyi de bulabilsin bence.abartılı olmaz bence dışarıda yapılacak bi nişan için hafif bi makyaj, saçını da topuz yaptırırsan bence çok hoş olursun. hayırlı olsun şimdiden
bu arada ınternetden abıye bakabılecegm sıte varsa onerebılrmsnz?
Oleg Cassini kızlardan biri buradan bakıyordu bi incele istersen
Eki Görüntüle 675186 ben bu elbıseyı dusundum nısanım ıcın ama nasıl bulcamn bılmıyorum nısan aıle arası bı restorantda olacak
tesekurler cnm bende elbiseye bayildim ama ne yazikki bulamiyormElbiseye tek kelimeyle ba-yıl-dııım!
Eklediğin saç modelleri de çook çook güzel özellikle 1.si
Hadi hayırlı olsun Allah mesut etsin, darısı başımaaa
tesekurler cnm bende elbiseye bayildim ama ne yazikki bulamiyorm
Eki Görüntüle 682265 bu elbiseyi buldm
diktirme düşünmüyor musun?:26:
ben kına elbisesine karar veremeyenim :26:
ilk gösterdgimin aynısını bulamyrm gitti gidiyorda asagıdkıleri buldm 249 tl ye ama dedgnz gbi denemedn görmedn nasl olr bilmyrmbu elbise de çok güzelmiş ama ilk gösterdiğin favorim
interrnetten alman ne kadar sağlıklı olur ki? denemeden alıcaksın,kumaşı nasıl bilmiyorsun,ya sende istediğin gibi durmazsa?:44: