Nişan Nişan elbisesi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım beni yanlış anlamanı istemem ama nişan için dazla seksi bir elbise daha zarif birşeyler baksan daha hoş olur bence

Ben beğendim rengı cok hoş cok seviyorum bu tonları sadece sırtı daha kapalı olsa daha güzel olucak gıbı sırtıda v dekolteli olabilir diye düşünüyorum :)

Haklısınız kızlar zaten sırt detayını göğüs hizasına kadar kapattırmayı düşünüyorum. Bununla birlikte baska modellerde bakıyorum tabi tam karar kılmış değilim sadece fikir almak istedim

elbisenin rengi ve modeli çok güzel bence, üzerinde bir kaç oynamayla nişan için uygun bi hale getirilebilir. sırtını ve göğsünü biraz daha kapalı yaptırırsanız süper olur:)

Merhaba, ağustos ayında nişanım olacak. Sizce bu elbise nasıl olur. (bu arada nişan salonda olacak.) Olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen

Eki Görüntüle 672386

önceliklee hayırlı olsun canım :d çooooooook çokkkkkkkkkkk güzell gerçekten harıkaa renk benımde stedıgım renk bence çookk dıogru bı karar sakın değiştirmee harıkaaa ve tam olması gerektıgı gıbı renkte modelde süperrr :588

elbisenin rengi modeli çok hoş nişan için sırt dekoltesi biraz fazla olabilir onu da kapattıracağını söylemişsin zaten. e güle güle giy diyelim o zaman

Önden modeli çok hoş ama arkası biraz iddalı nişan için kapanınca nasıl olur bilemem bazen elbiselerin dekolteleriyle oynanınca çok hoş da olmayabiliyor bunu da göz önünde bulundurun.

çok beğendim canım. rengide modelide süper. ailen naısl bilmiyorum ama ben olsam kesinlikle giyerdim. benm nişanlığımında sırtı açıktı. 1 kere oluyor böyl şeyler en güzel, özel ve içine sinen olmalı..

şahsen ben salon için daha kabarık bi elbise tercih ederdi.Ki evde olucak nişanım için bile kendinden hafif kabarık bi elbise tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…