Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisesi sizce nasıl

hlykra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
28
0
36
Zonguldak
bi elisem var.nişan için uygun olcağını düşüyorum.
nişanımız evde,aile arasında sade bi tören olacak.ondan dolayı çok şatafatlı olmasını istemedik
yorumlarınızı bekliyorumm.

Eki Görüntüle 136625

elbise çok hoş, üzerinizde de güzel durmuş ama ben sözde nişanda siyah giyilmesini pek sevmiyorum.

Güzel duruyor canım, olabilir ama altına yüksek topuklu ayakkabı giy, daha hoş duracaktır:16:

bencede ew içi cok hoş.. gece bi ew nişanına gitim kız cok abartmıştı cok itici buldum.. hoşuma gitti elbisen şimdiden allah tamamına erdirsin :46::46:

bende çok abartılı sevmediğimden birde aile arasında olacağından bunu uygun buldum.yorumlarınız çok hoşuma gitti.:)içimi rahatlattınız kızlar.çok teşekkürler.
şimdi dışarda bi tören olsa,daha gösterişli ve renkli düşünecektim.ama ev müsait,çok çok kişi de olmayacak.yüzükler takılacak.topuz yaptırmayı düşünüyorum.sade şık bi topuzz

canım kızma ama bu tarz biraz daha yaşı olgun kişilere yakışır.hem bende böyle mutlu bi gününde siyah giyme derim.bu ara pudra renkleri daha popüler çok abartıya kaçmadan pudra rengi sade ama şık bi elbise tercih edebilirsin.ama tabiki elbiseden çok senin kendini onun içinde nasıl hissettiğin önemli.

sade ve şık ama nişan için siyah tercih etme bence ndeni ise ogün senen başka bir çok insanda siyah tercih edecektir(tecrübe ettim oyüzden söylüyorum))bence daha krem sade tüllü bir elbise tercih edebilirsin

yok kızmıyorum da:) güzel olduğunu düşünüyorum sadece ,ve çok rahat bi elbise,içime de sindi.dedim bu olsun.hoşuma gitti açıkçası.tabi zevk meselesi bunlar

Canım güzel ama erkek tarafının sana kıyafetini alması gerekir bilmiyorum her yerde bu böyledir. Sen kabulleniosan ve sevdiysen sorun yok ..

erkek tarafı alalım dediler ,ama bu uygun diye düşündüm.iyice kafam karıştı.ne kadar zormuş bu işler:)
nişan şubat sonu daha vakit var ama.bilemiyorumm.napsam kii.
bi çok kişi güzel olduğunu söylüyor.şık olduğunu,uygun olduğunu düşündüler.kararda değiştirebilirm

Canım elbisen hoş ama bence siyahdan başka bir renk tercih etmelisin. Ayıca ben böyle özel günlerde kısa değilde uzun bir elbisenin daha asil durduğunu düşünüyorum. Evde olacağı için kabarık olmayan, siyah harici bir renk (ki ben mor tonlarına bayılırım. sanırım sende beyaz tenlisin çok yakışır...) uzun bir elbise alman seni daha hoş ve konuklar arasında farkedilir kılacaktır. İlarzu nişan fotoğraflarını eklemiş onun kıyafeti de bence sade olmasına karşın oldukça güzel, bir bak istersen. Tabi son karar senin...

canım bence madem zamanın ve imkanın varsa nişanında bu elbiseyi giyme.
önceki yorumumda da dediğim gibi böyle günlerde siyah giyilmesi benim hoşuma gitmiyor ve başka bir arkadaşın da yazdığı gibi uzun elbise her zaman daha asil ve şık duruyor.

bence gayet hoş sade ve ev için uygun, zaten çok kalabalık olmayacaktır herhalde söyleyebildiğin kadar yakınınada söylersin onlarda daha farklı renk giyerler ;)

elbise guzel canım ama bunu heryerde gıyebılırsın zaten
nısana gelenlerde sıyah gıyınebılır ,
daha sonra pişman olabilirsin oyuzden iyi düşün bence
bu elbıse yedekte dursun daha zamanın var bakın bıraz begenmezsen giyersin

Arkadaşlar karar verdim.bakıcam yarın başka bi model.siyahtan vazgeçtim.nettende bi kaç model oluştu kafamda.deneyim fotograflıycam.bakalım fikriniz ne olacak:)
aslında doğru herkes siyah olur o gün.bende biraz renkli olayım

Hem sen nişanlı kız olacaksın dikkatler senin üzerinde olsun :)
genelde oluyo gelenlerde siyah elbise tarzı giyiyolar kimin nişanlandığı belli olmuyo
hem zaten siyah elbisen güzel ilerdede kullanılabilirsin
Sonuçta birdaha olmayacak bişey bu ilerde keşke dememek için
biraz daha bakını ver :)

Hem sen nişanlı kız olacaksın dikkatler senin üzerinde olsun :)
genelde oluyo gelenlerde siyah elbise tarzı giyiyolar kimin nişanlandığı belli olmuyo
hem zaten siyah elbisen güzel ilerdede kullanılabilirsin
Sonuçta birdaha olmayacak bişey bu ilerde keşke dememek için
biraz daha bakını ver :)

çok haklısın canım.hem vaktimde var zaten.bugun bakcam yarın bakcam.
doğru herkes siyah giyiyo.şöyle mavi tonlarında.hani varya mavi-yeşilli gibi.
o daha iyi olur di mi

Back