• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan elbisemm nasıl kızlarr ??

ZEEYNEPCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.218
459
148
32
tabi bu ben değilim $zz.jpg

önden de resmi olsaymış keşke ama bu şekilde bile çok güzel duruyo farklı bi model

Çok zarif ve şık.Fotoğraftaki kişi de çok iyi taşımış bu arada..Mutlulukla giy inşallah..

ayyy saol canm yaaa :) sevgilim de daha görmediii bakalım begenecekler mi uzakta olunca böyle oluyorrr

Hadi yaa uzakta mı sevgilin.. :( Çok iyi bilirim uzaklığı..Ahhh ah..Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda kavuşun inşallllah..Biz eylüldeki tayinle kavuştuk yıllaaar sonra nişanlımla..:124: Şimdi yaza gün sayıyoruz:119:

Hadi yaa uzakta mı sevgilin.. :( Çok iyi bilirim uzaklığı..Ahhh ah..Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda kavuşun inşallllah..Biz eylüldeki tayinle kavuştuk yıllaaar sonra nişanlımla..:124: Şimdi yaza gün sayıyoruz:119:

ahh ahhh yıllarım hasret çekmekle gectii bizde bnm ünv. sayesinde görüsebilmiştik smdi tkrar uzaklastıkk :( ama 9 gün snra nişan için geliyorlar sonrada hazırlıklar fln derken görüsürüzz sonradaaaa beraber yaslanmak temennimm :13:

gayet güzel.. ne çok şatafatlı ne de çok sade.. gayet iyi olmuş.. Rabbim içine sindirsin :16:

gayet güzel.. ne çok şatafatlı ne de çok sade.. gayet iyi olmuş.. Rabbim içine sindirsin :16:

tskkür ederim canımm :) ztn nişanim ve nişan yeride çok şatafatlı değil uygun olduğunu düsndüm inş. bindallım ve gelinliğimi daha çekici alacağım :))

Elbisenin modeli de renkleri de çok güzel, nişan için de uygun bence, fiziğinize de güveniyorsunuz ki tercih etmişsiniz :) Mutlu mutlu giyin inşallah (:

Elbisenin modeli de renkleri de çok güzel, nişan için de uygun bence, fiziğinize de güveniyorsunuz ki tercih etmişsiniz :) Mutlu mutlu giyin inşallah (:

çokk çokk tesekkürler canm evt fiziğime güveniyorum çok şükür.. peki nişanlım ne giyinmeli yanmda siyah takımdan baska değişik tarz olarak klasik sevmiyo kendisi :s

Özellikle renklerine bayıldım canım elbisenin :34:

çokk çokk tesekkürler canm evt fiziğime güveniyorum çok şükür.. peki nişanlım ne giyinmeli yanmda siyah takımdan baska değişik tarz olarak klasik sevmiyo kendisi :s

Tabi bu gibi durumlarda, özellikle sen de böyle bir elbise seçmişken onun da klasik giymesi gerekir bence ama en çok yapılabilecek şey şu olabilir, klasik siyah bir pantolona siyah pantolon askısı. Bence çok güzel görünüyo :) hatta bu hafta o seste murat boz dediğim tarzda giyinmişti, ama böyle giymek için yapılı olmak gerekli bence, yoksa komik durabilir :) bu görünüme siyah papyon da eklenebilir. Hem farklı hem klasik olmuş olur ama insanlar bu duruma ne kadar açık orasını bilemiyorum

Back