tesekkur ederim birazda olsa moral olduelbısenın rengı kotu degıl
sıyah goz makyajı cok guzel durur bence parıltıda katarsanız detaylara cok guzel bır goruntu olur
gercekten kotu degıl bnm zevkıme hıtap ettı renk zaten detaylarla daha da guzellesecektır merak etme canım saclarını nasıl yaptrmayı dsunuyorsuntesekkur ederim birazda olsa moral oldu
http://hizliresim.com/Dk0qpO sacim boyle olcak ya birde elbisem bitmedi daha provada arka detayi guzel ama dedigim gibi kollarina piriltili ince bi dantel islettirebilirim guzel olur insallahgercekten kotu degıl bnm zevkıme hıtap ettı renk zaten detaylarla daha da guzellesecektır merak etme canım saclarını nasıl yaptrmayı dsunuyorsun
sac modelı guzelhttp://hizliresim.com/Dk0qpO sacim boyle olcak ya birde elbisem bitmedi daha provada arka detayi guzel ama dedigim gibi kollarina piriltili ince bi dantel islettirebilirim guzel olur insallah
http://hizliresim.com/Dk0qpO sacim boyle olcak ya birde elbisem bitmedi daha provada arka detayi guzel ama dedigim gibi kollarina piriltili ince bi dantel islettirebilirim guzel olur insallahgercekten kotu degıl bnm zevkıme hıtap ettı renk zaten detaylarla daha da guzellesecektır merak etme canım saclarını nasıl yaptrmayı dsunuyorsun
koluna bir parmak kalinliginda ince bi dantelle hareketlendirecegim dedigin gibi altida kabarik olcak zaten son halinide sizlerle paylasicam sirt detayi a cok guzel iste bi renginde takildim peki ne tonda makyaj guzel olurKolunA nasil bir tül düsündün uzunmu tüm kolunu kapilcakmi ? Bak bu tatzda hos resim yükledim fikir olabilir senin icin bence güzel model :). Elbisinin altini biraz daha kaparik yapa bilirisin balik model gibi sirtinida hafif V yapabilirsin.. Sac makyajla zaten elbise bambaska oluyor rengine takilma :)
Elbisenin onu cok kapali acik sac kullanma sakin :) ense topuz yada yuksek topuz :) acik noooo gooooo :))))
ya aslinda olabilir elbisemin sirt detayinda zarif inciler olcak tamamlar birbirini farkli fikirlere acigim bu fikirde cok hosuma gitti danteldense bu daha uygun olur sankiomuzlarına incide döşetebilirsin cok hoş olur.
bence rengi cok güzel elbisenizin. haksızlık etmeyin renge.
şimdiden tebrikler. sıkmayın cnaınızı renkle falan. anın tadını cıkarın
ya ben yapi olarak zayif biriyim bu aralarda iyice kilo verdim yuzum kuculdu resmen dedigim sac sekli yuzume uygun olur diye dusundum elbisenin potluklari giderildi tesekkur ederim canim darisi butun bekarlarin basinaElbisenin rengini çok beğendim . Hiç takılmayın çok zarif ve şık duracak eminim .
Bu haliyle elbisende potluk var , terzi halledecektir sanırım , daha bitmedi diyorsun .
Elbisende dekolte yok , saçların elbisenin omuz kısmı üzerine dökülürse nasıl olur bilemedim . Verdiğin örnekte ki saç şekli çok güzel ama dekolte kıyafet üzerine yapmışlar .
Biraz daha yukarıda toplanabilecek modeller mi baksan acaba , bilemedim .
Şimdiden hayırlı olsun : )
elbisen çok hoş uzerınde dantel kollar dışında çok detaya kaçmamalısın benım fıkrımce. sadelik moda artık. o danteler yeteri kadar şık göstercektir. makyajında kesınlıkle gölgeli siyah olmalı saç modelinede uyar. sen sadece takı ve ayakkabıları olabildiğince şık ve biraz parıltılı seçmeye bak. zerafet akıcaktır üzerinden. ve tavsiyem kirpiklerin ne kadar iyi olursa olsun takma kullan çok hoş duruyookoluna bir parmak kalinliginda ince bi dantelle hareketlendirecegim dedigin gibi altida kabarik olcak zaten son halinide sizlerle paylasicam sirt detayi a cok guzel iste bi renginde takildim peki ne tonda makyaj guzel olur
inci zariflik ya. cok seviyorum şahsen benya aslinda olabilir elbisemin sirt detayinda zarif inciler olcak tamamlar birbirini farkli fikirlere acigim bu fikirde cok hosuma gitti danteldense bu daha uygun olur sanki
son zamanların trend rengi bence guzel secım makyajla bırlestırıldıgınde guzel bır konseptya ben yapi olarak zayif biriyim bu aralarda iyice kilo verdim yuzum kuculdu resmen dedigim sac sekli yuzume uygun olur diye dusundum elbisenin potluklari giderildi tesekkur ederim canim darisi butun bekarlarin basinacok tesekkur ederim ya suana kadar cok moralim bozuktu moral oldunuz cok sagolunson zamanların trend rengi bence guzel secım makyajla bırlestırıldıgınde guzel bır konsept olur
kirpik konusunda bende ayni dusunuyorum ayakkabilar gorunmuyo elbisem kabarik gorunsun diye alt taraflari na tul koydurdum tarlatan gibi oldu takiyida sacece kupe kullanicam inci olucakelbisen çok hoş uzerınde dantel kollar dışında çok detaya kaçmamalısın benım fıkrımce. sadelik moda artık. o danteler yeteri kadar şık göstercektir. makyajında kesınlıkle gölgeli siyah olmalı saç modelinede uyar. sen sadece takı ve ayakkabıları olabildiğince şık ve biraz parıltılı seçmeye bak. zerafet akıcaktır üzerinden. ve tavsiyem kirpiklerin ne kadar iyi olursa olsun takma kullan çok hoş duruyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?