Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olabilir taki olaeak sadece inci kupe kullanicam sacima cicek dusunmemistim olabilirKonu ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..
Bu arada elbisenin rengi oldukça güzel sadece fazla sade o yüzden makyajda,takılarda ışıltılı birşeyler tercih ederseniz daha güzel olur .Sacınızada elbisenin birkaç ton koyusunda uygun bir çiçek taktırabilirsiniz.![]()
saten degil kumasi cok guzel mat kaliteli bir kumassaten dımı elbıse benmı yalnıs gordumm
saçlarına aksesuar tercih etme bence zaten gayet gösterişli bi model :)kirpik konusunda bende ayni dusunuyorum ayakkabilar gorunmuyo elbisem kabarik gorunsun diye alt taraflari na tul koydurdum tarlatan gibi oldu takiyida sacece kupe kullanicam inci olucak
saten olmadıgı ıyı olmus saten kumaslarda ıc camassırı sorunu oluyoosaten degil kumasi cok guzel mat kaliteli bir kumas
sirt detayi var dedigin gibide olursa karma karisik olur canim ama dedigin gibi hayal ettigimdede gercekten guzel oluyoben rengine bayıldım gül kurusu.. çok severim:) beline kalın siyah bir kemer (dantel işlemesi gibi bişey de olur) ve siyah şık ayakkabılarla çok güzel olur bence:)
Ne güzel , bak ben kilo vermeye çalışıyorum ama başaramıyorum . Sen kuğu gibi süzüleceksiniz nişanda .ya ben yapi olarak zayif biriyim bu aralarda iyice kilo verdim yuzum kuculdu resmen dedigim sac sekli yuzume uygun olur diye dusundum elbisenin potluklari giderildi tesekkur ederim canim darisi butun bekarlarin basina
http://hizliresim.com/3RnWV0 dekoltesiz bi elbise diktiriyorum bitmedi daha modeli guzel ama rengini iyi secemedim aceleye geldi pudra pembesi rengi elbisenin onu sade arkadinda sirt detayi olcak zarif incilerle bezenmis ve tulden kuyruk modeli guzel ama rengini sonradan begenmedim is isten gecti bide sizin fikirlerinizi almak istedim bu renk elbiseye ne tonlarda bi makyaj gider birde elbisenin kol kismina ince zarif piriltili bi dantel diktirsem nasil olur lutfen olumsuz yorum yapmayin zaten moralim bozuk bu elbiseyi nasil guzellestirebilirim sac ve makyajla butunlestiginde daha guzel olur belki
yasadigim sehirde istedigim gibi bi elbise bulmak zor oldu bulduklarimda boyle sadeydi tek farki daha dekoltelilerdi ben dekolteli bi elvise alip sonradan kapattiracagima istedigim gibi bi elbise diktirmeyi dusundum elbisenin modeli cok sık on sade olsun sorun degil ben renginde cok sikintiya dustum dedigim gibi aceleye geldi renk secimi sonradan pisman oldum ama gecti artik cok para verdim yeni bi elbise almayada gucum yetmez bu yuzden benim amacim nasil bi makyaj ve sacla gosterisli hale getiririmOlumsuz yorum yazmayın demişsiniz ama elbise çok sönük duruyor. Sıradan bir mağazadan da alabilirdiniz böyle bir modeli. Ön kısmı çok sade, arka kısmında detayları olacak demişsiniz ama fotoğrafların çoğunda önden çekineceksiniz. Arka kısmında incilerle bezenmiş tül olacak demişsiniz. Belkide elbisenin tümüne güpür ekletebilirsiniz. Dantel elbiseler oluyor ya iç kısmı fon oluryor. Mesela sizin elbiseniz pembe fon olur üstü siyah dantel olur, arkada da inci yerine siyah taşlar olabilir. Ben olsam böyle yaptırırdım. Yahut elbiseyi ne kadara diktiriyorsunuz bilmem ama bir kenara bırakıp, uygun fiyatlı abiyelere bakardım.
yasadigim sehirde istedigim gibi bi elbise bulmak zor oldu bulduklarimda boyle sadeydi tek farki daha dekoltelilerdi ben dekolteli bi elvise alip sonradan kapattiracagima istedigim gibi bi elbise diktirmeyi dusundum elbisenin modeli cok sık on sade olsun sorun degil ben renginde cok sikintiya dustum dedigim gibi aceleye geldi renk secimi sonradan pisman oldum ama gecti artik cok para verdim yeni bi elbise almayada gucum yetmez bu yuzden benim amacim nasil bi makyaj ve sacla gosterisli hale getiririm
tesekkur ederim bende cok begendim sade bi elbise istiyordum istedigim gibide oldu zatenbence sırt kısmı çok güzel olmuş ben beğendim sırt kısmını![]()