• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nisan elbisemin rengine bi bakarmisiniz:(

saten dımı elbıse benmı yalnıs gordumm

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..
Bu arada elbisenin rengi oldukça güzel sadece fazla sade o yüzden makyajda,takılarda ışıltılı birşeyler tercih ederseniz daha güzel olur .Sacınızada elbisenin birkaç ton koyusunda uygun bir çiçek taktırabilirsiniz.:KK39:
evet olabilir taki olaeak sadece inci kupe kullanicam sacima cicek dusunmemistim olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
kirpik konusunda bende ayni dusunuyorum ayakkabilar gorunmuyo elbisem kabarik gorunsun diye alt taraflari na tul koydurdum tarlatan gibi oldu takiyida sacece kupe kullanicam inci olucak
saçlarına aksesuar tercih etme bence zaten gayet gösterişli bi model :)

ben rengine bayıldım gül kurusu.. çok severim:) beline kalın siyah bir kemer (dantel işlemesi gibi bişey de olur) ve siyah şık ayakkabılarla çok güzel olur bence:)

ben rengine bayıldım gül kurusu.. çok severim:) beline kalın siyah bir kemer (dantel işlemesi gibi bişey de olur) ve siyah şık ayakkabılarla çok güzel olur bence:)
sirt detayi var dedigin gibide olursa karma karisik olur canim ama dedigin gibi hayal ettigimdede gercekten guzel oluyo

ya ben yapi olarak zayif biriyim bu aralarda iyice kilo verdim yuzum kuculdu resmen dedigim sac sekli yuzume uygun olur diye dusundum elbisenin potluklari giderildi tesekkur ederim canim darisi butun bekarlarin basina
Ne güzel , bak ben kilo vermeye çalışıyorum ama başaramıyorum . Sen kuğu gibi süzüleceksiniz nişanda .
Saç çok güzel , elbiseye uyarlamak için belki biraz daha yukardan form verdirebilirsin .

http://hizliresim.com/3RnWV0 dekoltesiz bi elbise diktiriyorum bitmedi daha modeli guzel ama rengini iyi secemedim aceleye geldi pudra pembesi rengi elbisenin onu sade arkadinda sirt detayi olcak zarif incilerle bezenmis ve tulden kuyruk modeli guzel ama rengini sonradan begenmedim is isten gecti bide sizin fikirlerinizi almak istedim bu renk elbiseye ne tonlarda bi makyaj gider birde elbisenin kol kismina ince zarif piriltili bi dantel diktirsem nasil olur lutfen olumsuz yorum yapmayin zaten moralim bozuk bu elbiseyi nasil guzellestirebilirim sac ve makyajla butunlestiginde daha guzel olur belki

Olumsuz yorum yazmayın demişsiniz ama elbise çok sönük duruyor. Sıradan bir mağazadan da alabilirdiniz böyle bir modeli. Ön kısmı çok sade, arka kısmında detayları olacak demişsiniz ama fotoğrafların çoğunda önden çekineceksiniz. Arka kısmında incilerle bezenmiş tül olacak demişsiniz. Belkide elbisenin tümüne güpür ekletebilirsiniz. Dantel elbiseler oluyor ya iç kısmı fon oluryor. Mesela sizin elbiseniz pembe fon olur üstü siyah dantel olur, arkada da inci yerine siyah taşlar olabilir. Ben olsam böyle yaptırırdım. Yahut elbiseyi ne kadara diktiriyorsunuz bilmem ama bir kenara bırakıp, uygun fiyatlı abiyelere bakardım.

Olumsuz yorum yazmayın demişsiniz ama elbise çok sönük duruyor. Sıradan bir mağazadan da alabilirdiniz böyle bir modeli. Ön kısmı çok sade, arka kısmında detayları olacak demişsiniz ama fotoğrafların çoğunda önden çekineceksiniz. Arka kısmında incilerle bezenmiş tül olacak demişsiniz. Belkide elbisenin tümüne güpür ekletebilirsiniz. Dantel elbiseler oluyor ya iç kısmı fon oluryor. Mesela sizin elbiseniz pembe fon olur üstü siyah dantel olur, arkada da inci yerine siyah taşlar olabilir. Ben olsam böyle yaptırırdım. Yahut elbiseyi ne kadara diktiriyorsunuz bilmem ama bir kenara bırakıp, uygun fiyatlı abiyelere bakardım.
yasadigim sehirde istedigim gibi bi elbise bulmak zor oldu bulduklarimda boyle sadeydi tek farki daha dekoltelilerdi ben dekolteli bi elvise alip sonradan kapattiracagima istedigim gibi bi elbise diktirmeyi dusundum elbisenin modeli cok sık on sade olsun sorun degil ben renginde cok sikintiya dustum dedigim gibi aceleye geldi renk secimi sonradan pisman oldum ama gecti artik cok para verdim yeni bi elbise almayada gucum yetmez bu yuzden benim amacim nasil bi makyaj ve sacla gosterisli hale getiririm

yasadigim sehirde istedigim gibi bi elbise bulmak zor oldu bulduklarimda boyle sadeydi tek farki daha dekoltelilerdi ben dekolteli bi elvise alip sonradan kapattiracagima istedigim gibi bi elbise diktirmeyi dusundum elbisenin modeli cok sık on sade olsun sorun degil ben renginde cok sikintiya dustum dedigim gibi aceleye geldi renk secimi sonradan pisman oldum ama gecti artik cok para verdim yeni bi elbise almayada gucum yetmez bu yuzden benim amacim nasil bi makyaj ve sacla gosterisli hale getiririm

Hmm anladım. Elbise çok sade bu yüzden gösterişli bir makyajla tamamlayabilirsin. Mesela gözlerini ön plana çıkarıp elbisenin tonlarında bi ruj sürebilirsin ancak allık tonun biraz canlı olmalı. Bir topuz resmi paylaşmışsın gayet hoş duruyor, saçların boyalı değil sanırım. Saçlarının arasına hafif ışıltı attırıp renklendirebilirsin. İncili-taşlı bir saç aksesuarı kullanabilirsin. Rengi hoş ama renk+model le beraber şıklık ön plana çıkıyor, tabi ten rengine gitmesi de önemli. Dilerim herşey gönlünce olur.

detaylarlarla guzel olabilir. mesela uzerine kollarina falan gupur tasli incili yaptirirsan cok zarif bir elbise olur. altina abartili bir ayakkabi eline bir cicek tas ve sac modeli cok hos durur. bence cok guzel asil bir renk. moralini bozma. elbise tam bitmedigi icin sonuk duruyor http://www.bylavita.com/pembe-dantel-ve-tullu-mevlut-elbisesi/ baksana canim bu bebis elbisesi tuller falan ekleyince ne kadar hos olmus kollardaki dantel detayi cok hos mesela bence beline guzel su tasli kemerlerden taksan mesela http://tr.weddbook.com/media/804833/wedding-so-pretty

Kesinlikle katılıyorum elbisen çok sönük duruyor kapalı olup da çok güzel modeller var . Madem bulmakta sorun yaşıyorsun internetten biraz daha gösterişli bi model bulup onu diktirseydin. Rengide silik bi renk oldugu için tam kapatmış elbiseyi. Sana tavsiyem elbiseyi dar yapıp ten rengi bi kol yaptirman ve üstünü taşlarla süsletmen ayricada sırt dekolten ne kadar bilmiyorumda eger kalcana kadarsa ordan aşagi kuruk türü bişe yaptirman . Bogazınada uzun kumuşlardan yere kadar inen bi detay koyabilirsin . Umarım içine sinen bi sonuç olur

Cok sonuk olmus arkada o bol gelen yer hic olmasaymis ve transparan yer daha belirgin hoş taslarla suslenseymis guzel gorunurmus on kismindada herhangi bi numara yok zaten duz mutluluklar :)