Nişan Nişan Elbisemi Degiştirdik Bakalım begenicekmisiniz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Arkadaşlar daha önce konularımı görenler bilir elbisemi söz diyerekten aldık ücretini sevgilim vermişti şu elbiseyi almıştı

Ama nişan olarak degiştiği için uzun tuvaletin daha uygun oldguna karar verildi ve şu elbisenin zümrüt yeşilini aldık

Nişanım 14 temmuzda , bitdikten sonra resimlerinide koyarım

ev içinde düzenlenecek bir nişan için çok uygun; ben beğendim güle güle kullan. benimde boyum kısa; bana uzun elbise yakışmaz gibi geliyor ama diğer taraftan nişana da uzun yakışır diyorum. kararsız kaldım. sence ne yapmalı ?

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim Benimde boyum 1.55 falan ama ayakkabımı yüksek aldım böylece sorun olmadı, bncede nişan için uzun almalısın söz olsa neyse

İyi günlerde kullan canım allah mutlulugunuzu daım etsın bence ev için çok uygun bir kıyafet
Sağolun çok teşekkür ederim :) Fazla abartı olmasın istedik çünkü hem evde olucağı için hemde ileride dügünlerdede giyebilirim abiye olarak, tabiki yakın akraba düğünlerinde

İşte kızlar buda yeşili :)

Eklentiler

• $Foto&#287;raf1086.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $fhfh.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
çok hoş evt renk olarakda heryerde görüyorum bu sene revaçta sanırım model olarak da çok güzel, benimde evde olucak söz nişan aynı anda ilk almayı düşündüğün tarzda bişi düşünüyodum bende ama sen nişan için uzun daha iyi diyince ikilemde kaldım şimdi :) bende mi uzun alsam acaba ama uzun elbiseyle kahve dağıtmak falan acayibime gittti , ama nişan için daha uygun gibi :2:bilemedim

Getircez artık kahveleri yavaş yavaş çünkü nişanda uzun daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden uzuna çevirdik

önü kısa arkası uzun elbiselere bakabilirsin ama onda da topuklu ayakkabı direk görünüyor :) ben söz yapıp klasik bir elbise diz altı bir boy düşünüyorum abiye işine girersem çok kararsız kalıp çıkamıyorum çünkü :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…