ev içinde düzenlenecek bir nişan için çok uygun; ben beğendim güle güle kullan. benimde boyum kısa; bana uzun elbise yakışmaz gibi geliyor ama diğer taraftan nişana da uzun yakışır diyorum. kararsız kaldım. sence ne yapmalı ?
Sağolun çok teşekkür ederim :) Fazla abartı olmasın istedik çünkü hem evde olucağı için hemde ileride dügünlerdede giyebilirim abiye olarak, tabiki yakın akraba düğünlerindeİyi günlerde kullan canım allah mutlulugunuzu daım etsın bence ev için çok uygun bir kıyafet
Sağolun çok teşekkür ederim :) Fazla abartı olmasın istedik çünkü hem evde olucağı için hemde ileride dügünlerdede giyebilirim abiye olarak, tabiki yakın akraba düğünlerinde
birde portföy çanta alıp akraba düğünlerindede çok şık olursun; akıllıca :)
Cok $Ik, cok guzel keyifle giy.. Allah tamamina erdirsin :)
canm çoook beğendimm çok güzel iyi günlerde giy hayatımm :)
Amin çok teşekkürlerçok hoş görünüyor rengi modeli herseyi çok güzel :)Allah tamamına erdirsin :)
çok hoş evt renk olarakda heryerde görüyorum bu sene revaçta sanırım model olarak da çok güzel, benimde evde olucak söz nişan aynı anda ilk almayı düşündüğün tarzda bişi düşünüyodum bende ama sen nişan için uzun daha iyi diyince ikilemde kaldım şimdi :) bende mi uzun alsam acabaama uzun elbiseyle kahve dağıtmak falan acayibime gittti , ama nişan için daha uygun gibi :2:bilemedim
ev içinde düzenlenecek bir nişan için çok uygun; ben beğendim güle güle kullan. benimde boyum kısa; bana uzun elbise yakışmaz gibi geliyor ama diğer taraftan nişana da uzun yakışır diyorum. kararsız kaldım. sence ne yapmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?